| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | çiğ köfte yedikten snra popo yanması:D efendim çoğunuzn başına qelir canınız çeker bol acılı çiğ köfte alırsınız başlarda bişey yoktur daha sonradan çıkan qazların etkisiyle kendini qösterir hafif bi yanık hissi vardır tuvalete qidince bu his tavan yapar bu yiyeceğin zararlı tarafıdır yönteme çare olaraktan soğuk suyla tampon yapmanız tavsiye edilir ![]() ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #2 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adanalı olduğum için çok yedim ama çok sukur bole bir olayla karsılaşmadım
|
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı acılı olması durumunda yaşanacak olay ben alışkınım acı çiğköfteyede alışkın olmayanların başına sık gelebilir aman dikkat Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece çiğ köfteyle sınırlandırılamayacak hadisedir; acı yemek güzeldir iştah açar ama onu çıkarmak G.T ister [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çiğ köfte yemem, yiyenide sevmem Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßende çok Sefiom çiğ köftei ama ßana fazLa oLmuo![]() iLk zamanLarda çok fena oLuo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |