| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CiiqOlatAa Neden E-dana ? derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | CiiqOlatAa (13-11-07) |
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adın Yasın Ayak Numaran ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en büyük idealin nedir?
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resim Yapmayı severmisin: sence aşk nedir: en çok ne hoşuna gider: ![]() Nabeeerrr=) |
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 682
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . nononoo, imzami okuma ![]() |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Çağla Öncelikle nasılsın? Yaş Kaç? Nereden ? Hangi Takımlısın ? Neden ciiqolataa? |
| | #7 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adim Cagla yasim 15 ayak numaram 38/39
. nononoo, imzami okuma ![]() |
| | #8 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en buyuk idealim butun dunyayi dolasmak . nononoo, imzami okuma ![]() |
| | #9 | |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
severiim ama fazla beceremiOm :S becerikli deilim yani :S sence aşk nedir: Ask uumm, zor soru sormayin nan tss en çok ne hoşuna gider: uuumm, birinin bana cikOlata almasi . nononoo, imzami okuma ![]() | |
| | #10 | |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Öncelikle nasılsın? saOl iiM caniik Yaş Kaç? yasim 15 Nereden ? Hollandadan malesef Hangi Takımlısın ? GALATASARAYliyim Neden ciiqolataa? baze insanlar bana cikolata diyor ve cikolatayi cok seviyorum, aslinda cikolata gibi deilim fazla ama :S
. nononoo, imzami okuma ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | HeaveN| (13-11-07) |
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerdedin bu güne karkdar =? nie pepek gibi konusuon =? başım ağrıor ne yapayım Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | CiiqOlatAa (15-11-07) |
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cagla gelmis bir selam da ben vereyim (: Sitede en sevdigin 5 kisiyi say ve bu 5 kisi hakkinda teker teker ne düsündügünü söyle. bir örnek vereyim: SeeYouInHeaven: cok saydigim sevdgim bir abim. bu tarz 5 kisi "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cagla beni seviyormusun ![]() ne kadar ![]() Oss'a gelicekmisin bi gun derin.. ![]()
|
| | #14 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 293
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() |
Hollanda'da olmak sana ne gibi avantajlar ve dezavantajlar sunuyor acaba?
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madem cimbomlusun... SArıııııııııııııııı desem ne dersin? Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam cagla uzun süredir göremiorum seni. istediğin meslek???? sevdiğin kişide bulunması gereken özellikler ne? seni en cok üzen olay? Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
| | #17 | |
| Dekan ![]()
canim istemiOdu![]() nie pepek gibi konusuon =? bilmem :S oyleyim ben . nononoo, imzami okuma ![]() | |
| | #18 | |
| Dekan ![]()
Off :S dogru duzgun bi soru sorsan sasardim zaten uyus :tss ehh hadi bakalim :S kronus(t-mac): seviOm iste boshwer Virane: cok guzel sohbet i war cok seviOm ama sinirli oldugunda ondan nefret ediOm ![]() Tweety: esrayi cok uzun zamandir taniOrum, herkezden once tanidim(evet fatih sendende once tss), cok iyi biri!! Hsyn: ex askuuummmm, canim abim benim (K) cok sefiOmm ishte allaa allaa baskaaa uuummm :S:S yaaaa secemiOomm :S:S Nilay: dertlerimi cok dinleyen, hep iiligimi dusunen biri ![]() ya aslinda daha cok warrr :S ama fatih 5 tane istiO :(( . nononoo, imzami okuma ![]() | |
| | #19 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seviOrum tabiki ezOomm, cOk seviOomm cOokkk, kelimelerle anlatamiyacagim kadar cOk ![]() Oss a gelmek istiOoomm cOk istiOm ama cok uzak gii :S yani uzak deil aslinda ama izin wermiOlar. Kampen disina cikamiOm gii :S anam babam izin wermiOo:(( insallah bi gun kacar gelirim senin yaninaa . nononoo, imzami okuma ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (15-11-07) |
| | #20 | |
| Dekan ![]()
Hollanda temizlige cok onem werir. disarlar tertemiz, yani trdeki gibi deil copler hep ayirt edilir, yani kagitlar ayri atilir, plastikler ayri atilir, meyve sebze falan ayri atilir. trde boyle bisey yok malesef:S herkez herseyi bi torbanin icine dolduruOr ve atiO :S Hollandada herkez cok serbest, herkez istedigini yapabiliOr. Okullarda cocuklar ogretmenlere kufur ediO :S ogretmenlere kotu dawraniOlar,yani trdeki gibi ogretmenlere saygili dawranmak falan yok :S eh ishte boyle bi yer :S . nononoo, imzami okuma ![]() | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |