| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | çıldırtan çocuk soruları! Baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?! --------------- Hamile bi kadina : sen çocugunu niye yedin? ----------------- -Anne bu ne ? - Buzdolabi yavrum. - Neden ? -------------- Anne baliklar su içer mi ? -------------- -Eniste bu ne? -Çakmak (1 dakka sonra) -Eniste bu ne? -Çakmak ... -Eniste bu ne? -Çakmak, Bahadir ... -Eniste bu ne? -Gazoz kapagi -Olur mu o çakmak! -------------- Anne, baliklar terler mi ? -------------- -Oglum çik yukari babaannenden biraz yenibahar iste. (kardes küçüktür daha 4 yas civari, merdivenlerin yarisinda döner ve..) -Anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oglum eski bahar diye birsey yok sadece yeni bahar vardir -Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -Öyle demisler iste oglum, o bir baharat -Nasil yani? simdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidi bidi -(anne delirme noktasina varmak üzereyken) Mahmutttt çik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------- -Kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -Olmazsin kizim -Peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? -------------- -Bunu kırayım mı? -Hayir. -Bunu kırayım mı? -Hayir. -Bunu kırayım mı? -Hayir. ....... -Bunu kırayım mi? -Kır tamam kir. -Neden? ---------------- -Bizim kaşımızı gözümüzü kim yapti? -Allah yaptı -Neden? --------------- -KÖpekli tacimi gordun mu? -Cik. kayip mi ettin? -Yook kÖpekli, gordun mu? -ha evet guzelmis. -Gördün mÜ? -------------- -Teyze bu ne? -Uçak -O uçak degil bi kere, helikopter! -Anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -Çekiyorum ama niye uzamiyo? ----------------- -Baba -Efendim kizim (bisey geliyor, du bakalim) -Aksam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -Sabah kalkacagimizi nerden biliyoruz? -!!? ---------------- -Anne ne zaman olacak bu yemek -Ha deyince olmuyo -O zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun. -anne ben babami mi daha cok seviyorum seni mi ? --Alla'hım neden benim çocuğum böyleeeeee - baba bu neee? - elma. - elma neee? - bi meyva iste oglum. - meyva ne? - elma. - elma ne? - meyva iste. ... -çocuk- anne bu ne? anne-kazak çocuk-anne bu kazak mı? - -anne bana bunu alir misin? -olmaz cocugum paramiz yok alamam. -nie alamazsin? -paramiz yok. -nie? -cunku oyle,hadi bakalim eve gidioruz.yeter sana bu kadar. -oyuncakci amca bizim paramiz yok, cok fakiriz biz bana bunu hediye eder misin? (cici ku$ 05.05.2006 19:51) --baba,"baba" ne demek? -ee..işte baba demek çocuğunu çok seven adam demek.. -öyle değil baba.."baba" ne demek? -eee..şey işte..bir çocuğun bir annesi olur,bir de babası olur..erkek olana baba denir.. -ben onu biliyorum baba.."baba"yı diyorum ben.."ba-ba" ne demek.. -bak şimdi..bebeklerin dili dönmez..babalarının adını söyleyemezler o yüzden öyle ba-ba,ba-ba derler..öyle yani.. -büyüyünce niye "baba" diyorlar o zaman..kocaman olunca bilee?? -ee..şey yani..alışkanlık işte... -hmm..tamam...baba..alışkanlık ne demek? -!!! -şimdi ölüler nereye gidiyor? -toprağın altına gömülüyorlar.. +neden? -çünkü ölü şeyler tıpkı bozulan yiyecekler gibi zamanla çürür ve kötü bir görüntü alarak yokolurlar.. +boş bir odaya kapatalım onları.. -hayır öyle olmaz yoksa kötü kokarlar.. +parfüm sıkalım onlara.. -olur mu öyle şey hiç? +peki toprağın altında boğulmuyorlar mı, nasıl nefes alıyorlar? -ölü insanlar nefes almazlar, zaten artık nefes almadıkları ve kalpleri atmadıkları için ölü denilir onlara, yaşamıyorlar yani.. +peki toprağın altında yemek nerden buluyorlar? -senin gibi çok soru soran çocukları gece yataklarından çalıp onları yiyorlar! +yalancı! ölüler yemek yemez ki.. - ne soruyorsun o zaman iki saattir? +ehehehhe -pekiii pirincin üstünde neden çizgi var? -elinin körü diyeeee.. çocuğum sen ruh hastası mısın yaaa |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (07-05-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahve ne renk? bu tezi bi yerden hatırlıorum ama nerden ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |