| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | çimmek banyo yapmak, yıkanmak anlamındadır. anadoluda fazlasıyla kullanılır. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nineLerimizin kuLLandıgı ,ho$uma giden bi söz cogunLukLa kuLLanırım "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (17-05-08) |
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşadığım yere ilk taşındığımız zamanlarda (10 sene felan önce) arkadaşlarım "-çaya cimmee gidiyog gelsene" derlerdi, havuz olmadığından sıkça kullanırlardı ama çayda çimmek nasıl bişi bilmediğimden "-yok ben çimmeyi bilmem siz gidin " aslında çay'ıda bilmezdim sadece içtiğimiz çay olmadığını bilirdim. Sonrandan baba transleytır devreye girdi ve çimmenin yüzmekle eş anlamlı olduğunu, Çay'ın nehir ırmak gibi bişi olduğunu öğrenince bianda çimesim gelmişti ama çayın leş'liğini görünce vaz caymıştım :pHavuzda çimmek hiç iyi bişi değil çok iğreç geliyo bazı "yaptığım" şeylerden sonra (ben yapıyosam 10 kişiden 5'i mutlaka yapıyodur :p )En temiz çimme banyo ve denizde yapılandır. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (18-05-08) |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.026
Forum Gücü: 193 Forum Puanı:85926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kuzenim bi yaz bana 'cimcem' dediginde, bayagi korkmustum kötü bisi yapcak diye Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #7 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.817
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim köyde çok kullanılan bir kelime Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa duyduğum bi kelime ![]() sevdim bu kelimeyi çok hoşuma gitti biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |