| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]() | Cin çarptı!!!
Cin : Senin ne güzel burnun var öyle kız. _ece_14 : Vays, kaslı erkeğim benim. Ne yakısıklısın sen öyle... Cin : Sulanma bana sapık. Bizim doğamızda bu yok. Çarpıp gideceğim iki dakika. _ece_14 : Çarpıldım ben sana zaten. Cin : Çattık iyi mi... Cin : Sizi carpmaya geldim Esin hanim Rüzgar_gülü : simdi psikolojik olarak bu konuya bakarsak... Cin : altı üstü çarpacağım, ne psikolojisi. bızzzzttt Rüzgar gülü: Siz beni çarptınız ama ben etkilenmedim. Cünkü psikolojik olarak bunu hissetmedim Cin : Forumu hacklemeye geldim Burak_rico: Ama cin bey burası güzel bir platform. ve ben sizleri cok seviyorum Cin : olsun ben yine hackleyeceğim Burak_rico: istediğinizi yapabilirsiniz. biz yinede sizi severiz Cin : Sevme beni kardesim. hackleyeceğim diyorum Burak_rico: gercekten kırmak istemedim sizi. özür dilerim hatam varsa affola. Cin : hastamisin sen? Burak_rico : evet cinim. iki haftadir mide agrisi cekiyorum. ah ah bir bilseniz nasil da kötüyüm. kimse beni sevmiyor. öleyimde kurtulun Cin : gecmis olsun. ben zaten öylesine ugramistim Burak_rico : gene bekleriz ama böyle arada bir hacklemeye gelmeyin. sık sık gelin Cin : La havle vela kuvvete. Cin : Apla bizi yukardan gönderttiler. spirit59 : ee? Cin : çarpacaaadık da. spirit59 : kızarım ben öyle şeylere. çarpacaaadıkda değil, çarpacaktıkda diyeceksin. "da" birleşik yazılır. Cin : Sanami soracaaz? spirit59: Beni TDK dan çağırdılar da gitmedim. da ayrık bak burada dikkat ettiysen. Cin: Seni çarpmaya geldik Qual Qual : aaa sen benim finlandiyadaki arkadasima nasilda benziyorsun öyle? aaa aaaa üstüme iyilik saglik. yani bi insan bu kadar benzer ha. biliyor musun biz onunla 34 yildir tanisiyoruz. acayip benziyor burnun falan Cin : bacım ne diyorsun sen. Cinim ben cin. tanimadin mi? Qual : tamam biliyorum oda cin gibiydi masallah Cin: Mert seni çarpmaya geldim.. Kalpsizprens : Sen beni çarpamazsın, daha aktif üye değilsin.. Cin : Ben cinim diyorum çarpar giderim.. Kalpsizprens : Sen kaşındın... Cin: Ne oldu bana ya carpamıyorum... Kalpsizprens : Aslanım kurallarımızı oku öyle gel... Cezalı Cinler : Cin adlı üyemiz cin olmadan adam çarpmaya çalıştığı için süresiz uzaklaştırılmıştır. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |