| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | cinayet saatini tespit ettiniz mi +evet cinayet 03:02 sularında işlenmiş -nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz gerçekten tebrik ederim +ne kesin konuşması be abi şeyimden uyduruyorum -alın lan şu adamı başımdan -makdul nerde ? +makdul değil efendim maktul denir ona -konumuz bu değil şimdi cinayet saati tesbit edildi mi +tesbit değil tespit olacak doğrusu -adli tabib çağırın çabuk +adli tabib değil adli tabip o -lan yürü -cinayet saati tespit edildi mi ? +evet cinayet saati rolex marka bi saatmiş -salakmısın olum sen +bana da öyle geldi -doktor bey cinayet saatini tespit ettiniz mi +cinayet sabah 7 ile öğlen 12 arası işlenmiş -süreyi biraz daha kısaltamaz mısınız +saat şimdi 3. Bu ceset en aşağı 7 saat önce ölmüş -biraz daha kesin konuşun lütfen +valla nerden baksan öğle vakti ölmüş derim ben -lan adam gibi söylesene +yani üç aşağı beş yukarı 11 12 gibi filan -bu adam beni katil edecek kaçta öldürülmüş bu herif +valla memur bey ben diyim 12 siz deyin 1 -bari cinayet ne ile işlenmiş onu söyle +cinayet nakış gibi işlenmiş valla tebrik ederim hiç iz bırakılmamış -gidermisiniz lütfen +size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana -çık lan dışarı -boğarak öldürdükleri adam bu mu ? -evet komserim -cinayet saatini tespit edebildiniz mi? -cinayet saat öğleden sonra 3 sularında işlenmiş -saat 2-5 arası sular kesikti olm sallamayın -cinayet saatin i tespit edebildiniz mi? -ya onu tespit edemedikte, yutubda gtüyle ceviz kıran adam videosu bulduk çok komik ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öldümmm \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -cinayet saati tespit edildi mi ? +evet cinayet saati rolex marka bi saatmiş -salakmısın olum sen +bana da öyle geldi ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -boğarak öldürdükleri adam bu mu ? -evet komserim -cinayet saatini tespit edebildiniz mi? -cinayet saat öğleden sonra 3 sularında işlenmiş -saat 2-5 arası sular kesikti olm sallamayın Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #6 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |