| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]() | Cinim ben korkun benden!!!
Şuan ruh halindeyim ona göre yapıyım dedim Hızlı hızlı yaptım renk felan koymıyacağım busefer Kosovalı1993: Ben senin cininim 3 dilek hakkın var Kartal1998: Şalvarsporun bu sene şampiyon olmasını diliyorum Kosovalı1993: O biraz zor başka dilek dile okadar zor şeyi yapamam ben Kartal1998: Ama dileğim bu Kosovalı1993: Tamam tamam oldu bil (Off tamam diyip geçiyim hayatta yapamam ya ben bunu) Kartal1998: Holeyyyyy Krallık: Ben cinim 3 dilek dileme hakkın var Rüzgar_Gülü: OKS 1.si olmayı diliyorum Krallık: Hehe başka onu yapabilsem kendimi 1.yaparım be Rüzgar_Gülü: Burak_Rico: Evet bakalım ben cinim 3 dilek hakkın var dile benden ne dilersen Deadlydoki: Travian formunda moderatör olmayı diliyorum Burak_Rico: Hahaha şakacı seni bunu ancak rüyanda görürsün bukadar zor şeyi yapamam ben git başımdan ben daha diyalog yazacam işim gücüm var benim senlemiş uğraşacam Deadlydoki: xxTravianxx: Ben cinim bööööö kaç benden 3dilek hakkının olduğunu sana söylemeyeceğimmmm Tetros: Evet çok zekice Traviandan banlanmanı diliyorum xxTravianxx: Aha şimdi öldüm Tetros: 2. olarak birdaha gözüme görünme xxTravianxx: Tamam ama 3.dileği unuttun Tetros: Onuda benim adıma sen söyle xxTravianxx: Banla beni Tetros: Neee? Kosovalı1993: Ben cinim 3dilek dileme hakkın var Burak_Rico: Abi yanlış geldin bende cinim Darkavalon: Benim lambama çarptın benden birşey dileme hakkın var ne dilersin Clakson: Özür dilerim abicim Darkavalon: |
|
| | #2 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.375
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizde de bi tane cin var aman diyim ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinciside oldu
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |