Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 18:45 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 878
Teşekkür etti: 182
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4260
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Cinnet Geçiren İmam

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (26-06-08)
Eski 26-06-08, 18:57 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.421
Teşekkür etti: 2.554
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6707
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
teşekkürler

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 26-06-08, 18:58 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
koptum

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 25-10-08, 18:32 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
güzel ama demi

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Eski 25-10-08, 18:35 Çevrimdışı   #5
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
:
lan bu ne bea öldüm ya yarıldım walla

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 25-10-08, 18:54 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Ruhsal Durumum:

Eski 25-10-08, 19:03 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Figüranlar

ஐBe@utYஐ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.049
Teşekkür etti: 801
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:8492
ஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaஐBe@utYஐ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
:d

.

Seasons change;Love doesnt..
Eski 18-11-08, 18:39 Çevrimdışı   #8

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.994
Teşekkür etti: 454
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16612
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Langırt Oynayilar, Pilarda Pilarda Oynayilar

Hasan Hasan At Bunlari Dışari Hasan

İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim.
Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim

Fatih Sultan Mehmet

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 18-11-08, 19:16 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.028
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1819
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor

bUrAk

Konu Seçenekleri