| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.554
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koptum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 182
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel ama demi Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lan bu ne bea öldüm ya yarıldım walla "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 182
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 801
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:8492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d
![]() Seasons change;Love doesnt.. |
|
| | #8 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Langırt Oynayilar, Pilarda Pilarda Oynayilar Hasan Hasan At Bunlari Dışari Hasan ![]() İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |