| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çitler sizce Dikey mi? Yatay mı? Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor Birçok soru sordum Tanışdığım bilge adamlara Cevapları henüz kimse bulamamış Hatırlanacak günler olacak Gözyaşı ve kahkahalarla dolu Yazdan sonra kış gelecek Böylece yıllar geçecek Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak. ( Orson Welles - I know What Is To Be Young ) |
|
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
yatay
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatay iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.138
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açılmıyo ağabey ![]() ama bende bacumakatılıyorum o ne derse soğrudur Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dikey görmeye çalıştım ama olmuo yaa ![]() nasıl dikey olarak da görcez?? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.138
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dikey yaaaişte Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ikisi de hem yatay hem dikey....... |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
yatayy
|
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dikey göremedım yatay
|
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bunu çizenin...elini öperim. ne dikey ne yatay. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce yatay sonra dikey |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
sol taraf yatay sağ taraf dikey ama yine de bu imkansız bişey
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |