Konu Seçenekleri
Eski 05-02-08, 22:09 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cizim yarismasi

Resim yarismasi gibi, lakin kendimiz resim cizip katilalim.

Bir sekil el sanati yarismasi gibi.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
p0lly (20-02-08)
Eski 06-02-08, 00:02 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.413
Teşekkür etti: 5.447
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Elle yapcana gore tarayinci olmasi lazim ki bu herkesde yok ((:

bence gereksiz

gαℓαтαѕαяαу
Eski 06-02-08, 00:26 Çevrimdışı   #3
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.911
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nasıl olcak bu yaw
Eski 06-02-08, 00:49 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bence çok hoş bişey ama resimlerin gerçek yapan kişisi olduğuna emin olmayız ki başkasına çizdirip koyarla
bi zamnlar lisedeyken ben öle yapardım da

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 06-02-08, 16:58 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
^^M@Ç@KıZı^^ bunu diger yarismalarda da yapmak mümkün zaten.

Sadece bunun icin gecerli degil ki (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (07-02-08)
Eski 06-02-08, 19:04 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.906
Teşekkür etti: 3.795
RepForum Gücü: 172
Forum Puanı:72820
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Valla Ben Destekliyorum Fatih, Tabi Benim Desteklemem Neyi Degistirir Orasi Meçhul

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 06-02-08, 22:09 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bence güzel olur
Eski 07-02-08, 00:56 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.182
Teşekkür etti: 3.918
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
katılımcıların çoklugundan süpheliyim

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 07-02-08, 01:23 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.702
Teşekkür etti: 1.922
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81776
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Paint'te Yapılabılır Mesela =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 07-02-08, 12:15 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
paintte zor olur yaa

...

Nabeeerrr=)
Eski 20-02-08, 09:43 Çevrimdışı   #11

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.727
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Forumumuzda iki yarışma bulunmakta ;
şarkılarımla resimler çizdim yarışmasında kişilerin tarzları genel olarak çalışmaların kendilerine ait olduğunu yeterince kanıtladığından eserlerin kendilerine ait olduğundan şüphe duyulmamakta ,
şiir yarışmasında ; katılan eserlerin daha önce farklı sitelerde paylaşılıp paylaşılmadığı araştırılmakta ve kendilerine ait olduğuna inanılarak yarışma sürdürülmekte

fakat sizin önerdiğiniz çizim yarışmasının yapılması halinde katılacak eserlerin kişiye ait olduğunun araştırılması mümkün olmayacaktır,
forumdaki dürüstlükten ve adaletten bizzat kendiniz yakınırken bu konuda başta siz şüpheye düşeceksinizdir virane.

Artı görsel çalışmalarda kendi çizimlerimizi paylaşabilmekteyiz ve o bölüme ne kadar katılım olduğu da ortadadır.
Bu nedenle şimdilik önerinizi değerlendirebilmemiz mümkün değildir.
Öneri için teşekkürler.

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
нѕуη (20-02-08), ALoNe CoVBoY (23-02-08), MrTcN1905 (20-02-08), Virane (20-02-08)

Konu Seçenekleri