| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Cizim yarismasi
Resim yarismasi gibi, lakin kendimiz resim cizip katilalim. Bir sekil el sanati yarismasi gibi. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | p0lly (20-02-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.447
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elle yapcana gore tarayinci olmasi lazim ki bu herkesde yok ((: bence gereksiz
|
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 946
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl olcak bu yaw
|
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence çok hoş bişey ama resimlerin gerçek yapan kişisi olduğuna emin olmayız ki başkasına çizdirip koyarla ![]() bi zamnlar lisedeyken ben öle yapardım da biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^^M@Ç@KıZı^^ bunu diger yarismalarda da yapmak mümkün zaten. Sadece bunun icin gecerli degil ki (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (07-02-08) |
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.795
Forum Gücü: 172 Forum Puanı:72820 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla Ben Destekliyorum Fatih, Tabi Benim Desteklemem Neyi Degistirir Orasi Meçhul Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence güzel olur ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.918
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılımcıların çoklugundan süpheliyim düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 1.922
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paint'te Yapılabılır Mesela =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paintte zor olur yaa ![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumumuzda iki yarışma bulunmakta ; şarkılarımla resimler çizdim yarışmasında kişilerin tarzları genel olarak çalışmaların kendilerine ait olduğunu yeterince kanıtladığından eserlerin kendilerine ait olduğundan şüphe duyulmamakta , şiir yarışmasında ; katılan eserlerin daha önce farklı sitelerde paylaşılıp paylaşılmadığı araştırılmakta ve kendilerine ait olduğuna inanılarak yarışma sürdürülmekte fakat sizin önerdiğiniz çizim yarışmasının yapılması halinde katılacak eserlerin kişiye ait olduğunun araştırılması mümkün olmayacaktır, forumdaki dürüstlükten ve adaletten bizzat kendiniz yakınırken bu konuda başta siz şüpheye düşeceksinizdir virane. Artı görsel çalışmalarda kendi çizimlerimizi paylaşabilmekteyiz ve o bölüme ne kadar katılım olduğu da ortadadır. Bu nedenle şimdilik önerinizi değerlendirebilmemiz mümkün değildir. Öneri için teşekkürler. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |