Konu Seçenekleri
Eski 16-11-06, 23:29 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

herifmanyakk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 548
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:362
herifmanyakk ara sıra gören oluyorherifmanyakk ara sıra gören oluyorherifmanyakk ara sıra gören oluyorherifmanyakk ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Cochineal (E-120 Maddesi)

Cochineal (E-120 Maddesi)
Başta cola olmak üzere , et ürünleri ve hazır çorbalara renk vermesi için katılan bu madde bir tür böcek larvasından yapılıyor.
İnternette boy boy resimleri çıkan bu böceği bende araştırdım ve yabancı kaynaklardan çeşitli fotoğraflar elde ettim. Cola nın rengini düşünün ve şimdi aşağıdaki resimlere bir bakın. Bundan sonra cola diye içtiğimiz böcek suyunu yudumlarken birdaha düşünürsünüz. Haftada en az 4-5 litre light cola tüketen bir tüketici olarak cola ürünlerini ve içinde E-120 maddesi barındıran tüm yiyecek ve içecekleri birdaha asla kullanmayacağım. Sizin de farklı düşüneceğinizi sanmıyorum.
İşte o iğrenç görüntüler...

Bu renge dikkat ! :

Bunlar da MATRIX filmini aratmayan larva yetiştirme çiftlikleri...

Hazır gıdalarda kullanılan diğer hayvansal ve bitkisel enzimler;
E 100 Curcumin
E 101 Riboflavins
(i)Riboflavin
(ii) Riboflavin-5'-phosphate
E 102 Tartrazine
E 104 Quinoline Yellow
E 110 Sunset Yellow FCF, Orange Yellow S
E 120 Cochineal, Carminic acid, Carmines
E 122 Azorubin, Carmoisine
E 123 Amaranth
E 124 Ponceau 4R, Cochineal Red A
E 127 Erythrosine
E 128 Red 2G
E 129 Allura red AC
E 131 Patent Blue V
E 132 Indigotine, Indigo Carmine
E 133 Brillant Blue FCF
E 140 Chlorophylls and chlorophyllins
(i) chlorophylls
(ii) chlorophyllins
E 141 Copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins
(i) copper complexes of chlorophylls
(ii) copper complexes of chlorophillins
E 142 Green S
E 150c Caramel (Ammonia)
E 150b Caramel (Caustic sulphite)
E 150a Caramel (Plain)
E 150d Caramel (Sulphite ammonia)
E 151 Brillant Black BN, Black BN
E 153 Vegetable carbon
E 154 Brown FK
E 155 Brown HT
E 160b Anatto, bixin, norbixin
E 160e Beta-apo-8'-carotenal (C 30)
E 160a Carotenes
(i) Mixed carotenes
(ii) Beta-carotene
E 160f Ethyl ester of Beta-apo-8'-carotenic acid (C30)

ALINTIDIR....

Sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun yeniden küfret geçmişi hadım ettik olmadı ben suyun oldum bardak dolmadı!

KAF_KEF

A.K.A.
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
ѕєиα (21-02-07), G-peyki (29-06-07), haSAGO (16-11-06), ILKER48 (30-06-07), melike94 (27-06-07), nur-seli (20-02-07), ~в@ηυя~ (29-06-07)
Eski 16-11-06, 23:49 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Spor grubu

haSAGO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 796
Teşekkür etti: 428
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:383
haSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyor
Uff Yaa!! Ama Olsun Ben Coladan Wazgecmemmmmmmmmm.........

BENİ BİRAKİN KENDİ HALİME COK BİTKİN WEDE YORGUNUM TERAPİ ORDULARİNİZİ GERİ CEKİN ARTIK
Eski 24-12-06, 00:48 Çevrimdışı   #3
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu E330 E540 E350 vs gibi maddeler bisküvi çikolata şeker vb her ürünün ambalajı üzerinde yazıyor sağlığımızı tehdit eden bu maddelerin kullanımı sağlık bakanlıkları tarafından yasaklanmalıdır
Eski 24-12-06, 03:12 Çevrimdışı   #4
Stajyer

sahrky86 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 26
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
sahrky86 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
bu rengı verebılecek dogada mılyon tane bıtkı varken niye böcek larvası kullansınlar ,biraz saçma geldi ama yınede sağol
Eski 24-12-06, 04:13 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
kola benim icin bitmistir. icene afiyet olsun

26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.
Eski 24-12-06, 13:05 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iğrenç ya sen nne istiyorsun bizden ben ne güzel içerdim kolamı ESKİDEN

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 24-12-06, 19:52 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.505
Teşekkür etti: 551
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4133
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
arkadaşlar bence bu zemzem kola yada colaturka için geçerli deildir...dinmizce günah olan bişeyii sabri ülkerin onaylayacaını sanmam...zemzem kolada zatee adı üstünde...zemzem yada colaturkayaa devamm...
Eski 20-02-07, 21:49 Çevrimdışı   #8
Stajyer

nur-seli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 34
Teşekkür etti: 73
Forum Puanı:18
nur-seli Herkese mesafeli
...bocek suyu
insanin midesi bulaniyor
Eski 25-06-07, 19:45 Çevrimdışı   #9
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
colanin rengini veren böcak mi??
bööö
zaten pek sevmezdim colayi simdi iyice nefret ettim

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Eski 25-06-07, 23:47 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
off ya bunu duymak kötü oldu vişne suyuna devam..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 26-06-07, 20:04 Çevrimdışı   #11
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
boeeeeeeeeee eline sağlık
Eski 26-06-07, 21:28 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tşk......

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Eski 29-06-07, 18:27 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 5
Forum Puanı:1
kesseskes Herkese mesafeli
öğğkk

Konu Seçenekleri