| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Temel komutandan izin istemiş ve eklemiş: -Çocuğum olacakta! Komutan: -Ne zaman? demiş. Temel: -İzin verirseniz eve gittikten 9 ay sonra demiş. Everything is Changed ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (15-08-08) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.150
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm ilginç Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haha
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #4 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.375
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xD
![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya temel ne akıllısın sen yaaa
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.380
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akıllıca Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Azmıs b u bizim Temel )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |