DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar
Anket Sonuçlarını Göster: bu kişinin kim olmasını isterdiniz ?
en yakın arkadşlarımdan biri 2 3,77%
hiç tanımadığımız biri 4 7,55%
böyle bir şey asla kabul etmem 27 50,94%
bilmiyorum kararsızım 5 9,43%
diğer seçenek ? 15 28,30%
Oylayanlar: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 06-01-08, 23:43 Çevrimiçi   #1
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.369
Teşekkür etti: 6.483
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çocuğunuz olmuyor ,çocuk yapmak için bir kişi seçiyorsunuz..kim olmasını isterdiniz??

evlisiniz ..ama çocuğunuz olmuyor eşiniz de problem yok ama sizin sağlık durumunuz çocuk yapmaya elverişli değil ..ve aklınıza bir fikir geliyor ..bir başka kişi !..eşinizle olun beraber olması gereken bir fikir ??...

bu şartı kabul ederseniz bu üçüncü kişinin kim olmasını isterdiniz ??

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
DR_GoKiSsS (14-01-08), Maçakızı (15-01-08), MaruzeLLa (07-01-08), tutbenidüşmeden (12-01-08), Virane (07-02-08)
Eski 07-01-08, 10:50 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
evlatlık alırdım..

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Artemis (10-01-08), karahindiba (17-01-08), troçki (07-01-08), Virane (07-02-08), İnCi ÇiÇéKi (07-02-08)
Eski 07-01-08, 13:49 Çevrimdışı   #3
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
böyle bir şeyi kabul etmezdim eşimi kimseyle paylaşamam eğer o isterse boşanır başka birisiyle evlenmesini isterdim bende sevgimi içime gömer kendi yoluma devam ederdim. böyle bişey benim yüreğimi çok acıtır. umarım kimsenin başına gelmez...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
troçki (07-01-08), Virane (07-02-08)
Eski 07-01-08, 14:10 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.923
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81796
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok Zor Bi Soru Bea

Evlatlık Sanırım

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
troçki (07-01-08)
Eski 07-01-08, 14:44 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.003
Teşekkür etti: 4.385
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77433
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben eşimi Neden Bir Başkası iLe Paylaşayamki oLmayı Versin Çocuk Hevesimde İçimde KaLsın.

İçimde Kalmasın Diyorsamda Evlatlık aLırım oLur Biter.

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
BaD SouL (07-01-08), troçki (07-01-08)
Eski 07-01-08, 14:52 Çevrimdışı   #6
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zor bir sorun cevabı ise hiç kolay olmasa gerek..

o sevgiden mahrum kalmamak için evlatlık alırım hem ona bir yuva hem bizim evlat özlemimi gidermiş oluruz
Artemis (10-01-08), troçki (07-01-08)
Eski 07-01-08, 19:10 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Eşinizin bir başkasıyla çoçuğu olması.Şu anda içim ürperdi...

Evlatlık belki sizin çocuğunuz değil canınızın bir parçası değil ama bu durumdan daha iyidir

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Artemis (10-01-08), HeaveN| (10-01-08), HeLL's AnGeL (07-01-08), RebeL (13-01-08), troçki (07-01-08), Virane (07-02-08)
Eski 07-01-08, 19:16 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.633
Teşekkür etti: 1.078
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Karımın başka erkekten gelecek çocuğu benim çocuğum sayılmaz.Karımla olan ilişkilerim sadece kendimize mahsus olmalı.Evlat edinmek en mantıklı çözüm

...
Artemis (10-01-08), troçki (07-01-08)
Eski 08-01-08, 23:50 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
evlat edinmek en mantıklısı . hatta çocuğu olabilsin veya olamasın ekonomik durumu iyi olan herkes ailesiz bir çocuğa sahip çıkmalı .

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (10-01-08), Riyanka (13-01-08), troçki (09-01-08)
Eski 08-01-08, 23:56 Çevrimdışı   #10

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.852
Teşekkür etti: 665
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
böyle bir şey asla kabul etmem
Mesaja teşekkür eden:
troçki (09-01-08)
Eski 09-01-08, 09:11 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
eşimin cocugu olmuyorsa demek kı allah nasip etmıyor kı olmuyor neden başka bırısıne başvuruyım kı oldu ben yapamadım al arkadaşım sen yap dıyıpde namusumu başkalarına mı teslım edıcem belkıde boyle yapanlar coktur gunumuzde nefretle kınıyorum veren alllah hayırlı görmüşse verır yeterkı bız ona tevekkül edelim

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
artis (23-01-08), Riyanka (13-01-08), troçki (09-01-08)
Eski 10-01-08, 20:05 Çevrimdışı   #12
Doçent

HeaveN| - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:6373
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Bu durumda tabi ki başka bir kişi falan seçmem. Evlatlık alırdım sanırım.
Artemis (10-01-08), HeLL's AnGeL (10-01-08), troçki (10-01-08)
Eski 12-01-08, 20:07 Çevrimdışı   #13
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.068
Teşekkür etti: 2.472
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8264
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
zor bir soru bilmiyorum belki de olabilir... :-S

aptallığın bile tam bana göre
çocuksun sen de
Mesaja teşekkür eden:
troçki (12-01-08)
Eski 13-01-08, 15:04 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.116
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
böyle bir sey imkansiz, öyle bir sey basima gelmis olsaydi evlatlik almayi yeglerdim, en azindan bir cocuk anane baba sevgisi ile büyürdü..
Mesaja teşekkür eden:
troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 17:26 Çevrimiçi   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 706
Teşekkür etti: 1.022
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Düşünmesi bile tüyler ürpertici.Çocuğum olmasaydı böyle bir çözüm düşünmezdim.Çünkü eş ile aradaki güven,sevgi sarsılabilir.
Zaten öyle birşeye izin verecek eş de seçmezdim.Kısmetse varsa zaten olur ama olmaması da
dünyanın sonu demek değildir.Evlatlık alırdım heralde.
Kendi canından,kanından olanla bir olmaz tabii ki ama eşinden başka birisinden olmasından daha iyidir.

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.
Mesaja teşekkür eden:
troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 17:32 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok mantıksız bişe yaaa

olmasın çocuk nolcak yani...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden:
troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 17:45 Çevrimdışı   #17
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Eşinin başka biri ile çoçuk yapması bence çok saçma çünki olacak çoçuğun annesi ve babası o kişi oluyor. çok saçma bişi bence. evlatlık almak en akılca fikir.

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 17:59 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
birincisi böyle bir seyi asla kabul etmem ikincisi hiç etik degil

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 19:46 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.286
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Evlatlık alırdım...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
p0lly (23-01-08), troçki (13-01-08)
Eski 13-01-08, 22:21 Çevrimiçi   #20
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.369
Teşekkür etti: 6.483
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
birincisi böyle bir seyi asla kabul etmem ikincisi hiç etik degil
ahlak kurallarını sen mi belirliyorsun ??

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu Seçenekleri