| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: bu kişinin kim olmasını isterdiniz ? | |||
| en yakın arkadşlarımdan biri | | 2 | 3,77% |
| hiç tanımadığımız biri | | 4 | 7,55% |
| böyle bir şey asla kabul etmem | | 27 | 50,94% |
| bilmiyorum kararsızım | | 5 | 9,43% |
| diğer seçenek ? | | 15 | 28,30% |
| Oylayanlar: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Antikapitalistler ![]() | çocuğunuz olmuyor ,çocuk yapmak için bir kişi seçiyorsunuz..kim olmasını isterdiniz??
evlisiniz ..ama çocuğunuz olmuyor eşiniz de problem yok ama sizin sağlık durumunuz çocuk yapmaya elverişli değil ..ve aklınıza bir fikir geliyor ..bir başka kişi !..eşinizle olun beraber olması gereken bir fikir ??... bu şartı kabul ederseniz bu üçüncü kişinin kim olmasını isterdiniz ?? parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | DR_GoKiSsS (14-01-08), Maçakızı (15-01-08), MaruzeLLa (07-01-08), tutbenidüşmeden (12-01-08), Virane (07-02-08) |
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evlatlık alırdım..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | Artemis (10-01-08), karahindiba (17-01-08), troçki (07-01-08), Virane (07-02-08), İnCi ÇiÇéKi (07-02-08) |
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bir şeyi kabul etmezdim eşimi kimseyle paylaşamam eğer o isterse boşanır başka birisiyle evlenmesini isterdim bende sevgimi içime gömer kendi yoluma devam ederdim. böyle bişey benim yüreğimi çok acıtır. umarım kimsenin başına gelmez...
|
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Zor Bi Soru Bea Evlatlık Sanırım ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (07-01-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 4.385
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben eşimi Neden Bir Başkası iLe Paylaşayamki oLmayı Versin Çocuk Hevesimde İçimde KaLsın. İçimde Kalmasın Diyorsamda Evlatlık aLırım oLur Biter. Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zor bir sorun cevabı ise hiç kolay olmasa gerek.. o sevgiden mahrum kalmamak için evlatlık alırım hem ona bir yuva hem bizim evlat özlemimi gidermiş oluruz |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eşinizin bir başkasıyla çoçuğu olması.Şu anda içim ürperdi... Evlatlık belki sizin çocuğunuz değil canınızın bir parçası değil ama bu durumdan daha iyidir ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karımın başka erkekten gelecek çocuğu benim çocuğum sayılmaz.Karımla olan ilişkilerim sadece kendimize mahsus olmalı.Evlat edinmek en mantıklı çözüm
... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evlat edinmek en mantıklısı . hatta çocuğu olabilsin veya olamasın ekonomik durumu iyi olan herkes ailesiz bir çocuğa sahip çıkmalı . kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eşimin cocugu olmuyorsa demek kı allah nasip etmıyor kı olmuyor neden başka bırısıne başvuruyım kı oldu ben yapamadım al arkadaşım sen yap dıyıpde namusumu başkalarına mı teslım edıcem belkıde boyle yapanlar coktur gunumuzde nefretle kınıyorum veren alllah hayırlı görmüşse verır yeterkı bız ona tevekkül edelim
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu durumda tabi ki başka bir kişi falan seçmem. Evlatlık alırdım sanırım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #14 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bir sey imkansiz, öyle bir sey basima gelmis olsaydi evlatlik almayi yeglerdim, en azindan bir cocuk anane baba sevgisi ile büyürdü..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (13-01-08) |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.022
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünmesi bile tüyler ürpertici.Çocuğum olmasaydı böyle bir çözüm düşünmezdim.Çünkü eş ile aradaki güven,sevgi sarsılabilir. Zaten öyle birşeye izin verecek eş de seçmezdim.Kısmetse varsa zaten olur ama olmaması da dünyanın sonu demek değildir.Evlatlık alırdım heralde. Kendi canından,kanından olanla bir olmaz tabii ki ama eşinden başka birisinden olmasından daha iyidir. Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
|
| | #17 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eşinin başka biri ile çoçuk yapması bence çok saçma çünki olacak çoçuğun annesi ve babası o kişi oluyor. çok saçma bişi bence. evlatlık almak en akılca fikir.
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birincisi böyle bir seyi asla kabul etmem ikincisi hiç etik degil GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlatlık alırdım... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #20 | |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.483
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |