| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Çocuğunuzun sakat doğacağını bilseydiniz dünyaya getirir miydiniz? | |||
| Evet | | 5 | 62,50% |
| Hayır | | 3 | 37,50% |
| Oylayanlar: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Çocuğunuzun sakat doğacağını bilseydiniz dünyaya getirir miydiniz?
Çocuğunuzun sakat doğacağını bilseydiniz dünyaya getirir miydiniz?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahın verdiği canı anca allah alır
|
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:103 ![]() ![]() | Allah'ın tadiridir..Tabiki getiririm.. Ama Allah kimseyi çoçuğunla sınamasın.. GözLerim DaLqın Hüznüm Чorqun DüşLerim SoLqun Sesimi Duyan Yok KeLimeLerim Suskun Benim Neyime Ki ÇığLıkLar Bana SuskunLuklar Gerek... |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki sonuçta o benim çocuğum.ebevenlik kolay bir şey değildir elbetteki.özveri,fedakarlık ve sabır ister en başta...sakat diye insan kendi çocuğunu benimsemeyecekse ne anlamı varki hayatın o zaman.çok acı veren bir durum olsada onun da yaşamak hakkıdır diye düşünüyorum...... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.385
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | absolut (27-11-07), eL Chupacabra (27-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |