| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocuk bir gün öğretmenine sorar ogrenci: hocam salakla zeki arasindaki farklar nelerdir. ogretmen: salaklar her zaman kesin konusur ama zekiler daima suphecidir. ogrenci: emin misiniz hocam?? ogretmen: kesinlikle Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor Birçok soru sordum Tanışdığım bilge adamlara Cevapları henüz kimse bulamamış Hatırlanacak günler olacak Gözyaşı ve kahkahalarla dolu Yazdan sonra kış gelecek Böylece yıllar geçecek Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak. ( Orson Welles - I know What Is To Be Young ) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoca Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.389
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super yaaaaaaaa :: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |