| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | çocuk oyun şarkıları efendim çocukkene söylenen mantıklı mantıksız oyun şarkılarıdır. misalen ![]() sızmalı fıstık oyunu; ![]() abla lubla laba laba lubla (ne demek istendiği kesinlikle belli diil )yes yes yes yes fıstık no no no no fıstık sızmalı fıstık... ![]() menemen oyunu; ![]() menemen menemen ocak başına gelemem ayaklarım güççücük terlik papuç giyemem 3 kere a a a 3 kere b b b 3 kere a 3 kere b alfabe elimin tersi eteemin pilesi ay çok mersi ben seni saat 10'da köşe başında ( çocukluk var serde ama fingirdeşiyor )bekliyorum gelmezsen bayılıyorum ( geber )ayy bir tane daha geldi aklıma oyunun adını bilmiyorum ama ![]() şeydi ee şey nerdeydin kızım balodaydım anne kiminle kızım bir subaynan anne subay sana ne dedi elba yanaklım dedi ( sapık bu subay kızımız anlamıyor )daha daha ne dedi bir öpücük ver dedi verdinmi kızım verdim anne utanmadın mı kızım utanmadım anne ( anne çileden çıkmak üzere ) ![]() yedirdiğim ekmekler , içirdiğim sütler hepsi sana haram olsun çık git evimden nerden aklıma geldi bunlar bilmiyim opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annecim annecim baksanaaa şampuanım bitmiş alsanaaa sus kızım sus kızım çarparıım baban para vermiyor napalııım babacım babacım baksanaaa şampuanım bitmis alsanaaa sus kızım sus kızım çarparıım patron para vermiyor napalııım patron amca patron amca baksanaaa şampuanım bitmiş alsanaaa sus kızım sus kızım çarparııım başbakan para vermiyor napalıım başbakan amca başbakan amca baksanaaa şampuanım bitmiş alsanaaa sus kızım sus kızım çarparııım cumhurbaşkanı para vermiyor napalıııım cumhurbaşkanı amca cumhurbaşkanı amca baksanaaa şampuanım bitmiş alsanaaa sus kızım sus kızım çarparııım devlet para vermiyor napalıım... müdahale etmezseniz sabbaha kadar devam ederler. şimdi düşündüm de işkence aracı olarak bile kullanılır bu çocuklar. Konu weekend warrior tarafından (23-05-08 Saat 22:22 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allahım hepsi süpermiş ama bu oyunların hiç birini duymadım bn ne kdr şanssız çocukmuşum ya sağol ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (23-05-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pomme de Reinette et Pomme d'Api.. Tapis tapis rouge, Pomme de reinette et Pomme d'Api Tapis tapis gris. Cache ton poing derrière ton dos Si tu veux pas un coup d'marteau... Boum !!! benim ki buydu (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 302
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opeth teşekkrler çok hoş ya çok güldm artık varya şimdiki çocuklara öğrettiğimiz şeylerde en küçük kelimeye anlama dikkat ediyoruz kavram karmaşası olursa yanlış öğrenirse model alırsa diye... eski rahatlık fln yok sadece kavram şarkıları var ...ama çok hoşmuş bunlar ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (07-08-08) |
| | #6 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müzikli oyunlar(rondlar) benim alanımdı daha sonra ben de yazayım ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Open, shut them Open, shut them Give a little clap, clap, clap Open, shut them Open, shut them Put them in your lap, lap, lap Creep them, crawl them Creep them, crawl them Right up to your chin Open wide your little mouth But do not let them in! No, do not let them in. Clap clap clap your hands Clap your hands together Wiggle wiggle wiggle your fingers Wiggle your fingers together Pat pat pat your cheeks Pat your cheeks together Blow, blow, blow a kiss Blow a kiss together Peek, peek, peek a boo Peek a boo together Tickle tickle tickle your tummy Tickle your tummy together Pattycake pattycake baker's man Bake me a cake as fast as you can You roll it, and you pat it And you mark it with a B And you put it in the oven For the baby and me Clap clap clap your hands Clap your hands together Everybody clap your hands Clap your hands together çok eğlencelidr bunu söylemek öykünmelerle ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |