| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu ve bunun gibileri nereye atcaz
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.923
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Font için C:\WINDOWS\Fonts Brush İçin C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Brushes Effect İçin C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\Effects File Formats C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\File Formats İndirdiğiniz rar klasörlerden dökümanını cıkartınız ve yukarıda gösterildiği gibi uygun klasörün içine koyunuz. Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pamuk* (12-10-08) |
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.923
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kopyalamak istediğiniz " Brushes " leri önce kopyalayın ve adım adım takip edin. 1. Bilgisiyayarınızdan " C " ye gelin. 2. Sonra Program Files e girin. 3. Ordan Adobe e girin. 4. Adobe nin içinden Adobe Photoshop CS2 ye gelin. 5. İçerde Presets var, onun içine gelin. 6. Ve içerde Brushes var, kopyaladığınız Brushes leri buraya yapıştırın. Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pamuk* (12-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |