| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | çocukken senin kahramanın kimdi? annen mi, baban mı, abin,ablan, yoksa komşunuzun çocuğu mu... yoksa hiç tanımadığın biri miydi... hadi bakalım yaz biz de bilelim biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben çocukken tusubassa vardı "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (28-04-08) |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim küçüklüğümün kahramanı süper man
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim kahramanım abimdi ![]() ne yapsa bi süper kahramanmış gibi bakardım ona biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.390
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:75086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Engin abi ![]() ayy ne yakışıklıydı ![]() benim korkulu rüyam chucky başka birini tanımam bu manyak bebekten sonra bütün kahramanlara küstüm superman bile kurtaramaz beni |6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben chucky'nin oyuncağını aLmştım Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben chuky yüzünden çocukluğumda bebeklere kötü kötü bakar olmuştum ![]() şuan bi bebeeem var onun adını chuky koydumm biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:75086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben turuncu kafa nkadar bebeğim varsa çöpe attım ![]() turuncu saçlı sindy mi bile ![]() Allahın belası chucky chuckylere ölüm |6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öLe deme ![]() Chucky bnm en sevdiğim oyuncağmdı KızLarı korkutrdum Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:75086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayy acı hatıralarım depreşti ![]() Bide bu bebek yüzünden ben yatağıma hep karşıdan uçarak atlardım yatak altından çıkıodu hep şerefsiz ![]() benim kediler yüzünden yüreğim hoplardı hep yatak altına girip pati atarlardı |6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
babamdı benim kahramın ona ölesine saplantı olmuştum ki artık annem kıskanıyodu bizi .....
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chucky Sadece Susmak İstiyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (29-04-08) |
| | #16 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | babam dı bi de... ne yaparsa en doğrusu oymuş gibi gelirdi... ve en mükemmel oydu benim için... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #19 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
babamı örnek alırdım
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (29-04-08) |
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.556
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | He-Man Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (30-04-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |