Konu Seçenekleri
Eski 28-04-08, 14:53 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali çocukluğumuzun kahramanları...

çocukken senin kahramanın kimdi?

annen mi, baban mı, abin,ablan, yoksa komşunuzun çocuğu mu...
yoksa hiç tanımadığın biri miydi...
hadi bakalım yaz biz de bilelim

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Metu İz baCK (28-04-08), MiSsCaT (28-04-08), _canözüm_ (29-04-08)
Eski 28-04-08, 15:19 Çevrimdışı   #2
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.868
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Maskeeeeeee

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:22 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben çocukken

tusubassa vardı

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:24 Çevrimdışı   #4
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
benim küçüklüğümün kahramanı süper man

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:27 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim kahramanım abimdi
ne yapsa bi süper kahramanmış gibi bakardım ona

.

Eski 28-04-08, 15:29 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Engin abi
ayy ne yakışıklıydı

benim korkulu rüyam chucky
başka birini tanımam
bu manyak bebekten sonra bütün kahramanlara küstüm
superman bile kurtaramaz beni

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:30 Çevrimdışı   #7
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
abimdi

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:31 Çevrimdışı   #8
Rektör

Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben chucky'nin oyuncağını aLmştım

.

Eski 28-04-08, 15:33 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ben chuky yüzünden çocukluğumda bebeklere kötü kötü bakar olmuştum
şuan bi bebeeem var onun adını chuky koydumm

.

Eski 28-04-08, 15:36 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben turuncu kafa nkadar bebeğim varsa çöpe attım
turuncu saçlı sindy mi bile
Allahın belası chucky
chuckylere ölüm

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 15:40 Çevrimdışı   #11
Rektör

Ruhsal Durumum:
öLe deme

Chucky bnm en sevdiğim oyuncağmdı KızLarı korkutrdum

.

Eski 28-04-08, 15:54 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
ayy acı hatıralarım depreşti

Bide bu bebek yüzünden ben yatağıma hep karşıdan uçarak atlardım

yatak altından çıkıodu hep şerefsiz
benim kediler yüzünden yüreğim hoplardı hep yatak altına girip pati atarlardı

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Eski 28-04-08, 16:16 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 420
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5365
linqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
haidie deki (böle yazılıodu heralde) amca

Anti AKP

Ya şimdi yada ... yada'sı yok
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (28-04-08)
Eski 28-04-08, 17:34 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
babamdı benim kahramın ona ölesine saplantı olmuştum ki artık annem kıskanıyodu bizi .....

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Maçakızı (28-04-08), _canözüm_ (28-04-08)
Eski 28-04-08, 17:53 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
chucky

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (29-04-08)
Eski 29-04-08, 21:55 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
babam dı bi de...
ne yaparsa en doğrusu oymuş gibi gelirdi...
ve en mükemmel oydu benim için...

.

Eski 29-04-08, 21:58 Çevrimdışı   #17
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dayım benım çocukluk kahramanım idi...
onun her yaptığı en dorusu, kusursuzdu benım için
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (29-04-08)
Eski 29-04-08, 22:15 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Antikapitalistler

GüNe$ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 52
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:141
GüNe$ ara sıra gören oluyorGüNe$ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
benim de babamdı
babam yanımda oldumu kendimi çok güvenli hissederdim sanki bana hiç kimse birşey yapamaz gibi
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (29-04-08)
Eski 29-04-08, 23:16 Çevrimdışı   #19
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
babamı örnek alırdım

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (29-04-08)
Eski 30-04-08, 00:21 Çevrimiçi   #20
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.437
Teşekkür etti: 4.556
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88661
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
He-Man

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (30-04-08)

Konu Seçenekleri