| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: çocukluk yillarina neden geri dönmek istersiniz? | |||
| bu kadar problemlerden bıkdım.. | | 3 | 18,75% |
| kovalamaca, saklanbac oynamayı o kadar özledim ki.. | | 1 | 6,25% |
| babamin çocukca benle oyunmasını özledim.. | | 0 | 0% |
| onu daha önceden tanıya bilmeyim için.. | | 0 | 0% |
| bi yalnisimi telafi etmek için isterdim.. | | 3 | 18,75% |
| kaybetdiklerimi daha çok gorebilipde degerini anlasam.. | | 1 | 6,25% |
| ben çocukluk yıllarina dönmek istemiyorum.. | | 5 | 31,25% |
| kendi cevabınız.. | | 3 | 18,75% |
| Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() |
Bi çoğumuz çocukluğa dönmeyi çok ister de.. anket de bulamadığınız cevapı lütfen kendiniz yazın ve detaylı anlatırsınız sevinirim.. hadi çocukluğumuzu hatırlayalım.. Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiSsCaT (21-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yasadiklarimi degistirebilmek icin. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (19-02-08) |
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem dönmek istiyorum,hem de yok...dönmek istemeyimin bir neçe sebebi var.onlardan biri:1.çoçuklugumda fövte verdiyim vakti daha semerli işlerle evezlemek için...2.baş veren haksızliklara döze bilmediyim için ,çoçuk olup da hiç bi şeyi anlayacak iktidarında ola bimemek için...hem de dönmek isemiyorum.sebep:büyüyüp (sözün bütün menalarında) de baş veren haksızlıklara karşı sine germek...dünyayı düzene sokmak için..arzu ve isteklerimi,dileklerimi hayata geçirmek için... |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:75 ![]() |
her insanın keşke şunu yapmasaydım dediği anlar olmuştur onlardan birini değiştirince nasıl olacağını çok merak ettiğim için bi yanlışımı düzeltmek için isterim dedim ama bu bahanesi ben en çok o apayrı güzelliğiyle ortaokul yıllarımı tekrar yaşamak isterdim (şu an lisedeyim)
|
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 4.385
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstermiydim , İstemezmiydim BiLmiyorum .. Ama İsteseydim KesinLikLe Hatalarımın Telafisi İçin İsterdim Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.798
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cünkü Hersey Gözümde Daha Temizdi.. Fesatliklardan Uzak. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (21-02-08) |
| | #9 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşey daha güzeldi. Dert yoktu, tasa yoktu. Sadece oyuncaklarım bozulunca üzülürdüm. Onunda yenisi alınırdı. Ya da başka bir tanesiyle oynardım. Tekrar gülümserdim sonsuzlara doğru. Hayallerim hep gerçekleşirdi. Çünkü hepsi çocukça hayallerdi. Kolaydı, basitti, karmaşıklıktan uzaktı. Monotonluktan uzaktı. Sıkıntının anlamını bilmiyordum o zamanlar. Birde ölüm yerine yaşam kelimesi vardı lügatımda o zamanlar... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat oyuncak,tv,futbol topundan ibaretti kim dönmek istemezki.. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #11 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dönmek istemem her şey zamanında güzel(di) ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.447
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç 1 eski gunume donmek istemiyorum cunki orda acisiyla tatlisiyla guzelde kotu gunlerimde gecti simdi ise ileriye bakmak degilde gunu gunluk yasamak daha mantikli ((:
|
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hatalarımı düzeltmek için bide çocuklar okadar masumdur ki herŞeyden uzak, habersiz, mutlu.. Mutlu omayı kim istemez ki bunun için çocukluğumu çok özlüyorum.. Sıkıntılar yok, dert yok, sorumluluk yok.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 4.385
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocuklukta Zorunlu Yapğım Şeyler Yokdu ..! Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyüdükçe sorunlar artıyor çoçukluk gibisi var mı yaa Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (22-02-08) |
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.282
Forum Gücü: 157 Forum Puanı:70970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım arkadaşımı çok özledimm o güzel günlere birgün bile olsa dönmek isterdimm nasıl mutluyduk nasıl gülüyorduk eğleniyorduk çok özledim çok çok çok :( ∞ `e |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.383
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:41934 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanoglunun yapisi böyle.. Cocukken hep büyümek istenir.. Büyüyünce yeniden cocuk olmak .. . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
| | #20 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.679
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerim vardı içinde... Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |