| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Çok Fonksiyonlu Lider ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi) | 13. (15-07-08), charisma_06 (14-07-08), DR_GoKiSsS (13-07-08), GuZeLBeLa (13-07-08), HeLL's AnGeL (13-07-08), LoVeR (13-07-08), maviduss (14-07-08), Oo.SoSuMo.oO (13-07-08), Opeth (14-07-08), Samson (13-07-08), _Okyanus_ (13-07-08), ~C@dY~ (15-07-08) |
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim sana da yakısıyor Allah için Emkse Emek gayretse gayret hepsi sende .. Paranın gücü cıks cıkss .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (13-07-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal ya Olcam deyipte oldu viyanasını ![]() Kaç veriyim ![]() Gel anlaşalım abim ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık bi öpücük atarsın falda bakcen Uff çok güldüm LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #5 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.211
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Minigim Bizde Olalim Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Oo.SoSuMo.oO (13-07-08), Snorland (13-07-08) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.380
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakisir (: Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu başLığa giren çoğu kişiyi kıskandıran cümLe ![]() Ben kıskanmadım vaLLa ![]() TebrikLer Liderrr ![]() . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olalım canıımmm ![]() Yanlız bizimde vaatlerde bulunmamız şart ![]() -öpücük yerine dayak atarız ![]() -bedavadan rep . . Çoğaltmak lazım ![]() Abim gibi olamayız bebeim ![]() O ermiş LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #9 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CanLaRım ![]() Şimdi efendim bu fikrin başını cekenlerden birisi benim bu konu acılmadan bakın neler yazmısım ![]() Alıntı:
GüzeLBeLa,miniğinin bu fikirdeki patent hakkı bana attir ![]() Ama Tebrik ederim yine Lider HeLaL oLSuN (Ben niye bir kucuk bir buyuk yazdıkine ) Durun Sigaramdan bi fırt cekem ![]() veLhasıL KeLam isteyenlerden bu cok fonksiyonlu şeyden dagıtıyoruz ![]() Müracatlar BURADAN ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.120
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi üzerinde çayda demleyebilyozmu senin ![]() canmım çay çekti bide nerene basınca bize eti puf veriyon Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (14-07-08) |
| | #13 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.298
Forum Gücü: 305 Forum Puanı:139847 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anammm bu nası çirkefliktir. ![]() bu nasıl çemkirmek durumudur.. ![]() bu nası allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz durumudur yarabbüm ![]() allah seni bildiği gibi yapsın sülo ne diyim sana.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.923
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ortak =) peşinde ben varım ![]() Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bidenesii benide yapsana fonoksiyonlu üye ![]() bak para konusunda hala açığım biliyosun ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın lider tebrik ederim ama nereye çekersen oraya giden bi sıfat gibi bu ![]() -Sizin bi lider varmış çok fonksiyon lu -eeeee -Anladın sen -PAT KÜT ARBEDE Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sulanmayın ![]() ![]() ondan sonra ben geliyorum Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
interlude gene tebrik mi edecez seni o zaman Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ben ortağımın izindeyim Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler |