Konu Seçenekleri
Eski 13-07-08, 20:13 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.944
Teşekkür etti: 15.319
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok Fonksiyonlu Lider

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bende olcam çok fonksiyonlu üye görürsün
Öpücük atarım çay demlerim fal bakarım
Grup Lideri - Şarkıların Ressamı ve Şair Üye olma durumudur

Şekil 1-A'da görüldüğü gibi

Bu patentte bana ait
Uygun Miktarda $ Karşılığı devredilir

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
13. (15-07-08), charisma_06 (14-07-08), DR_GoKiSsS (13-07-08), GuZeLBeLa (13-07-08), HeLL's AnGeL (13-07-08), LoVeR (13-07-08), maviduss (14-07-08), Oo.SoSuMo.oO (13-07-08), Opeth (14-07-08), Samson (13-07-08), _Okyanus_ (13-07-08), ~C@dY~ (15-07-08)
Eski 13-07-08, 20:16 Çevrimdışı   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.627
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17550
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kardeşim sana da yakısıyor Allah için Emkse Emek gayretse gayret hepsi sende ..

Paranın gücü cıks cıkss ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 20:16 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Helal ya
Olcam deyipte oldu
viyanasını
Kaç veriyim
Gel anlaşalım abim

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 20:17 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Artık bi öpücük atarsın falda bakcen

Uff çok güldüm

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 21:39 Çevrimiçi   #5
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.006
Teşekkür etti: 4.211
RepForum Gücü: 183
Forum Puanı:80612
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Minigim Bizde Olalim

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Oo.SoSuMo.oO (13-07-08), Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 21:54 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.002
Teşekkür etti: 4.380
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77433
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yakisir (:

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 22:13 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu başLığa giren çoğu kişiyi kıskandıran cümLe
Ben kıskanmadım vaLLa

TebrikLer Liderrr

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 22:19 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

Alıntı:
GuZeLBeLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Minigim Bizde Olalim
Olalım canıımmm
Yanlız bizimde vaatlerde bulunmamız şart

-öpücük yerine dayak atarız
-bedavadan rep
.
.
Çoğaltmak lazım

Abim gibi olamayız bebeim
O ermiş

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 22:21 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.948
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

CanLaRım

Şimdi efendim bu fikrin başını cekenlerden birisi benim bu konu acılmadan bakın neler yazmısım

Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Süleyman abi opeth ala gibi yaptırsana cok fonksiyonlu Lider
işte bu durumdan ibaret bu dusuncenin patent hakkı bana aittir

GüzeLBeLa,miniğinin bu fikirdeki patent hakkı bana attir

Ama Tebrik ederim yine Lider HeLaL oLSuN (Ben niye bir kucuk bir buyuk yazdıkine )

Durun Sigaramdan bi fırt cekem

veLhasıL KeLam isteyenlerden bu cok fonksiyonlu şeyden dagıtıyoruz

Müracatlar BURADAN

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 23:54 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.635
Teşekkür etti: 2.120
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36663
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
abi üzerinde çayda demleyebilyozmu senin

canmım çay çekti bide nerene basınca bize eti puf veriyon

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 13-07-08, 23:58 Çevrimdışı   #11

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.028
Teşekkür etti: 4.798
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sülo valla senden korkulur
aferin

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 00:26 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
azimle *** yapan çok fonkiyonlu üye olurmuş
helal be

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 14:01 Çevrimdışı   #13

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.298
RepForum Gücü: 305
Forum Puanı:139847
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
anammm bu nası çirkefliktir.
bu nasıl çemkirmek durumudur..
bu nası allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz durumudur yarabbüm

allah seni bildiği gibi yapsın sülo ne diyim sana..

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 14:03 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.841
Teşekkür etti: 3.923
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:43162
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ortak =) peşinde ben varım

eski günahlarıma,

gidiyorum ben..

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 14:08 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Bidenesii
benide yapsana fonoksiyonlu üye
bak para konusunda hala açığım biliyosun

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 14:27 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.502
Teşekkür etti: 241
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sayın lider tebrik ederim ama nereye çekersen oraya giden bi sıfat gibi bu

-Sizin bi lider varmış çok fonksiyon lu
-eeeee
-Anladın sen
-PAT KÜT ARBEDE

Sizde şah Diyeni Asalarsa
Bende Buyayladan şaha Giderim
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-07-08)
Eski 14-07-08, 14:29 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
sulanmayın
ondan sonra ben geliyorum

eski günahlarıma,

gidiyorum ben..

Eski 14-07-08, 14:30 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.502
Teşekkür etti: 241
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
interlude gene tebrik mi edecez seni o zaman

Sizde şah Diyeni Asalarsa
Bende Buyayladan şaha Giderim
Eski 14-07-08, 14:31 Çevrimdışı   #19

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:

ben ortağımın izindeyim

eski günahlarıma,

gidiyorum ben..

Eski 14-07-08, 14:32 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler