| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Çok fonksiyonlu mod hem haftanın modu hemde haftanın şairi olma durumu... hem haftanın modu hemde haftanın şarkıların ressamı olma durumu hem haftanın şairi hemde haftanın şarkıların ressamı olma durumu... gibi bir durumla karşılaştığım anda aklıma gelen etikettir çok fonksiyonmu mod. patenti bana aittir. özel ve tüzel kişiler tarafından kullanılamaz ![]() meraklılarına duyurulur opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) |
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.039
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O Zaman Tebrikler |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abla havamı atıyosun bize ![]() |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.592
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | - bazı görmemişlerin sırf diğerlerine hava atmak amaçlı adleddiği bir durum. ![]() diye çekemeyen kişiler tarafından tarif edilsede inanmayın. - herkes yapamaz, yetenek, yürek, emek, sabır ve güzel düşünce gerektirir. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (12-06-08) |
| | #8 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burak söylenilecek söz birakmamisin .. sonuna kadar katiliyorum .. bu ünvani yakalayabilmek icin cok emek vermek lazim .. kisacasi cooook calismak gerekir cooook |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.319
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vayyy havamızıda yapmışız ![]() Bol bol görüyoruz sayende "Kalite" desek kısaca ![]() Ayrıca merak ettim Yemekte yapabiliyonmu ![]() Bende olcam çok fonksiyonlu üye görürsün ![]() Öpücük atarım çay demlerim fal bakarım ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.120
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | owww ![]() her foruma lazım senden bayagı bi işlevliymissin sen bende eskiden 7 forumda birden modluk yapıyodum Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isviçre çakisi tadında birşey olsa gerek..
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (09-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |