| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Bastan savmanın kibarca söyLenişi Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SessizSeyirci (06-08-08) |
| | #2 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al bendende o kadar. Ben bu çileye maruz kaldım !!!
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kavgada söylenmiyecek bir söz yaa ![]() bende işittim ama olsun söyleyenlerin sonu daha kötü oldu hepp Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
küfür etse bu kadar koymaz
Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoşşsun ama çok boşsun dicen ona!!!
|
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genellikle tiki takılanlara söylediğim laftır ![]() o hoşlanır ben kaçar en sonunda baştan ben nazikçe savar olayı ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kırmamak için söylenen ama daha kırıcı olan bi laftır ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya derlerse cevabını alırlar ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.156
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110865 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne çok bu cümleyi duyan varmış ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.385
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzelsin ama tipim değilsin :p Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.216
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalanın riyakarlığın önde gidendir madem istemiyosun adam gibi söyle dimi Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.557
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
delikanlı ol doğruyu söyle......
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #13 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.647
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim çok söylediğim bir laftır
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |