Konu Seçenekleri
Eski 05-12-07, 00:16 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
ÇOK ZOR Bİ OYUN... 60 saniye tutabilen olurmu acaba...

oyunda amaç topları düşürmemek...
2 top var biri üstte biri altta...
zaten oyun acılınca anlarsınız olayı...

PLAY

yapabilen olursa max. saniyesini resim cekip koysun...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-12-07)
Eski 05-12-07, 00:21 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.944
Teşekkür etti: 15.319
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Niye buradan oynatmadınki :)

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 05-12-07, 00:26 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
en fazla 21 yapabildim

daha fazla yapınca resmini koycam
Eski 05-12-07, 00:29 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bende 34 yaptım gıcık oldum oyuna oynamıyom

Ama en sonunda anladım

Eski 05-12-07, 00:34 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
cok uyus bi oyun yaaaa...
16 sn..
Eski 05-12-07, 00:47 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kendi yaptığım En yüksek skoru ekliyimde beni geçenler hava yapsın

Ama en sonunda anladım

Eski 08-12-07, 12:33 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
hehe zormuş dimi ama...
benimde moralim bozuldu yaa... en fazla 37,247 oldum bende... çokkk zor... gıcık hatta

yalnızlık ömür boyu!
Eski 08-12-07, 17:28 Çevrimdışı   #8
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
çok zor harbiden

giden gider kalan kalır
ölen bilir hayat nedir...
Eski 08-12-07, 17:35 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.701
Teşekkür etti: 1.922
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81776
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
22

Küstüm Oynamıyorum

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 10-12-07, 17:15 Çevrimdışı   #10
Asistan
Genç Kuvvet

hazardmt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 293
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1308
hazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ya ilk başta bunlar niye gıcık diyo bence gayet basit diyodum ki en fazla 25 yapabilince baya gıcık olmaya başladım ve kafayı yiyodum bu ne yaa!

Kuş kanadı kalem olsa..
Ah Yazılmaz benim derdim
Eski 10-12-07, 17:26 Çevrimdışı   #11
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çok zor yaaa

Eski 11-12-07, 20:30 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.002
Teşekkür etti: 4.380
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77433
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
13 :p

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...
Eski 12-12-07, 12:47 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
ne gıcık bi oyun bulmuşum ya... ben bile gıcık oldum...

yalnızlık ömür boyu!
Eski 27-01-08, 12:19 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.948
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
0.0002

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 27-01-08, 16:16 Çevrimdışı   #15
Öğrenci
Genel Mesajlar: 17
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
hachattepe Herkese mesafeli
28,917
zor ama eğlenceliymiş.
Eski 27-01-08, 16:40 Çevrimdışı   #16
Dekan
Genç Kuvvet

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.014
Teşekkür etti: 2.545
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8878
[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
genemi rekor bende yaw 42.527

çok sınır bir oyun 3 yaş yaşlandım sınırden onu yapana kadar

Ölürken bile yanımda ol sevgilim
Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim
Eski 06-07-08, 14:11 Çevrimdışı   #17
Stajyer

hande_53 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 56
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:21