Konu Seçenekleri
Eski 13-11-06, 02:17 Çevrimdışı   #1
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
Çörekçi Paşa'dan resim sergisi

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlarından emekli orgeneral Ahmet Çörekçi'nin ilk kişisel resim sergisi açıldı

Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'ndeki sergide Ahmet Çörekçi'nin ''peyzaj ve naif anlatılar''dan oluşan 71 tablosu yer alıyor.

Serginin açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çörekçi, 1995 yılından bu yana ''Yaşayan Askeri Ressamlar'' sergilerine katıldığını, ancak bunun ilk kişisel sergisi olduğunu söyledi.

Ortaokul çağlarından beri resim yaptığını ve emekli olduktan sonra bu hobisine ağırlık verdiğini kaydeden Çörekçi, ''Resim yapmaktan çok büyük zevk alıyorum ve resmi çok seviyorum. Resim, benim için mutluluğu ve yaşamı ifade ediyor. Hem resim yapmayı, hem de sanatsal faaliyetlerle uğraşmayı çok seviyorum'' diye konuştu.

Açılışa, emekli orgeneral Çörekçi'nin eşi Gülten Çörekçi ile eski Genelkurmay Başkanlarından Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Sergi, 19 Kasım Pazar gününe dek açık kalacak.

...Artık Sen de Herkes Gibisin...

Konu Seçenekleri