DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Eğitim  Photoshop  Photoshop Dersleri

Konu Seçenekleri
Eski 25-11-07, 05:26 Çevrimdışı   #1
Asistan

rblkhn` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 198
Teşekkür etti: 85
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:5981
rblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorrblkhn` Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
CTRL + A Resim Hazırlama

2x2 piksel boyutlarında transparan yeni bir çalışma sayfası açıyoruz. ( Ctrl + N )
Layer'ı yakınlaştırarak sol üst ve sağ alt köşesini Marquee Tool (M) ile seçip 0A246A renk tonu ile boyuyoruz.

Daha sonra bu çalışmayı "Edit / Define Pattern..." yolunu izleyerek kaydediyoruz.

İki adet resim açıp, her ikisini de bir dosyada topluyoruz. İkisinin de aynı boyutta olmasına dikkat edin. Sağ Layer sekmesinden her hangi bir Layer'a tıklayarak "Ctrl + Shift + N" kısayolu ile yeni bir layer daha oluşturun ve bu layer'ı iki resim arasına yerleştirin. Resimde gösteriyorum.

Paint Bucket Tool'u seçip, sol üst köşeden Pattern menüsüne geçiş yapın ve az önce kaydettiğiniz pattern'ı seçerek, ortaya oluşturduğunuz boş layer'a mouse'un sol tuşu ile bir kere basarak doldurun.

Sonra en üstteki resmi bir kere tıklayarak aktif edin. Eliniz Ctrl tuşuna basılıyken altındaki pattern layer'ının küçük önizleme karesine bir kere tıklayın. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi olacaktır.

Sonra delete tuşuna basın.

Pattern layer'ının gözüne bir kere tıklayarak pasif hale getirin.

Son olarak Ctrl + L tuşuna basarak Levels penceresini açın ve değeri düşürün. Ben 78 yaptım.

işte sonuç:

Explorer kullanıyorsanız, ve bu metni okuyorsanız, klavyenizden Ctrl + A tuşuna basın. Gizlenmiş resmi görebileceksiniz. Levels ayarınızı artırarak veya azaltarak ikincil resmi gizleyebilirsiniz. Renkli resimlerde daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Anlatım : rblkhn`

Konu Samson tarafından (29-11-07 Saat 14:03 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Resimler yenilendi ;)
Mesaja teşekkür eden:
Maia (17-12-07)
Eski 25-11-07, 15:34 Çevrimdışı   #2
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.733
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel ders olmuş kardiş, eline emeğine sağlık

Konu Seçenekleri