| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 443
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iLginÇ.. payLaşım için tşkLer.. Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce görümüştüm ilginç bişi
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben neden bişi göremiyorum Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #5 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() |
hem verildi hemde yanlış bölüm illüzyon bölümünde olmalıydı nese yinede ty bana düşmez bu konlar |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu yüzden resimler pul pul
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son resimde bi değişiklik görmedim |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.532
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah allah ne görecektikki...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
enteresan..
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |