| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | cue dosyasını yazdırma Nero 8 ile deniyorum, program ilk önce kilitleniyor, daha sonrada kapanıyor, UltraISO ile deniyorum, yapamıyorum, 100 küsür mblik dosya çöp olmadan yardım edin. Şöyle bir açıklama yapayım, çektiğim dosya, mp3 dosyası ama cue formatına dönüştürülmüş. CDye çekilecek hale gelmiş. CDye yazdırmayı deniyorum olmuyor. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.532
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yardım edebilecek bir kimse yok anlaşılan... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #3 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.922
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosya Yazma Hızını Düşürüp Tekrar Denemeni Öneririm 32x Falan Yapıp Yazmayı Dene Nero Işini Görür Birde Şöyle Bir Alıntı Wereyım Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: Konu storm_fatih tarafından (18-08-08 Saat 22:45 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.532
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .bin dosyası klasör içeriğinde yok onun farkındayı zannedersem koskoca dosya çöp olacak... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
![]() |
| Tags |
| tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |