| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
Büyük Türkiye Projesine ait bulunan 2. adım, yani cümle çeviri programı şimdilik maksimum kelime çeviri sistemine sahiptir. Hem Türkçeden hem de İngilizceden çeviri yapılabilen projeye ilerleyen zamanlarda çok daha güçlü bir mimari geliceği kesindir. Çeviri Programının içerisinde ; a. standart çeviri b. etkileşimli çeviri c. liste çeviri sistemi sahip olup, istediğiniz zaman kelime hazinesine ekleme yapabiliyorsunuz. Bu ara projenin bir özelliğide sadece ingilizce bilmeyen değil, aynı zamanda Türkçe bilmeyenlerede kullanım imkanı sağlıyor. http://www.yenidownload.com/program.asp?id=12641 Konu fersa tarafından (25-01-07 Saat 02:02 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Ilk mesajda link olmadigi icin birlestirildi |
|
| Mesaja teşekkür eden: | rehber (04-10-06) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:6096 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol kusen ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline saglik. nasil ulasilabilir programa? 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz de...ben link göremedim olsa çok daha ii olurdu.. ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol gerçekten harika bir program tavsiye ederim denedim ve gördüm +rep
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | /\/\€r\/€,cim teşekkür ettim saoL |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Teşekkürler kadreş ellerine sağlık...
|
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:75 ![]() |
Teşekkürler link için fakat tam tahmin ettiğm gibi bende süperlise son sınıf dil öğrencisiyim hiçbir program birebir çeviri yapamaz ve buda yapamadı
|
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet maalesef ki hiç bir cewiri programı adam gibi cewirmio.. bu da öyle cok kötü 1 çewiri yapıor... tskler paylasım için |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa ztn mükemmel bşi beklenemez bnce bu çeeviri programlarından bnce zor biras kelime kelime ok da cümle kasar biras yaff |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende windows vista war mümkünse onun için bir linkde yollarmısın?
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |