| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | daha karpuz kesecektik... gitmiş olduğunuz misafirliğin sonunda kalkmaya çalışılırken söylenen , doyumsuz cümle... misalen efem ![]() -ayy biz kalkalım artıkın.. -aaa olurmu şekerim daha karpuz kesücüdük... -ayyy yok şekerim bi dahaki sefere inşallah .. -yatıyada bekleriz..bunu saymadık gibi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (30-06-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.536
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevdiğim ama pek kullanma gereği duymadığım kelime dizisi. en son dayımdan duymuştum herhalde: +bana müsaade yarın okul var alaplıay geçeyim ben --aheste aheste yaklaşır- nereye yeğen daha karpuz kesecektik -bu cümle kullanılırken er kişi sırıtır- +haftaya keseriz -haftaya nereye kesiyon allahın apçası, aralıkın ortasında akçakocada nerde buldun karpuzu- [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (30-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklamla Kendini Dünyaya Duyurmuş Slogan ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (30-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |