| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalın - aşkda telafi olmaz sarkısının ritmini soleyebilcenmi ? yani nasıl calabilirim onu...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:302 ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce biyerden bulup dinlemem lazım
|
|
| | #4 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dinleyince yardımcı olursan sevinirim...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
varsa gönderebilir misin? linki falan?
|
|
| | #6 |
lime wire dan indirebilirsin...tekrar teşekkürler...
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
ya dinnedim ama netten falan tab yada notalarını bulamadım biraz kafa yorunca asıl rtim ortaya çıkıyor ama yazacak bi program bulamadım bu sefer bide bu kadar özel değilde daha genel şeyler paylaşsak daha yararlı olur gibi geliyor
|
|
| | #8 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:222 ![]() ![]() ![]() |
sarkıların notalarını bulabilecegim bi site varmı
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
bilmiyorum reklamamı girer öyle olursa editleyin http://www.garaj.org sitesinde her şarkı olmasada paylaşılıyor daha böle siteler bulursam yardımcı olmaya çalışırım
(yar bana bir westfalia )
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | cank (02-12-07) |
| | #10 |
bodrum katına bateri kurmak istesem izolasyon falan filan bana kaca patlar ??
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Hobi amaçlı bateri öğrenmek istiyorum ama çeşit çeşit türleri var.. Grupların baterilerine bakıyorum, kimi küçük bi setup'a sahipken kimisi kocaman.. Öğrenmek için nasıl bir bateri almalı, baterinin yanında ne alınacak? Amfi alınacak başka??? Çalmak kolay görünsede çok zor bir alet dediler. Bateriyi ders almadan, kendi kendime geliştirebilir miyim? Teşekkürler |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi kendine geliştirmen bir 5 seneyi alır sanırım.Benim bateri hocam şuan profesyonel bir davulcu ve 14 yasından beri kendi cabalarıyla calıyor.Şuan 24 yasında sen düşün artık.Cidden zor bir alet epey zorlanacaksın.Hoca olmazsa öğrenebileceğine imkan vermiyorum.Bateriye gelecek olursak sıradan bir bateride bulunanları sayayım; Trampet - Altolar ( 2 tanedir tom tom da denilir ) - bass tomtom - Cross ( kick yada bas davul ) - zil olarak hi-hat ve ride dır. Eklenti olarak zillerde alabilirsin. Ama mesela Haluk Levent'in bateristi o Elfida şarkısını çok sayıda zil bir trampet ve cross yardımıyla çalmıştır.Yani öncelikli bateri öğrenirken el ve ayak egzersizleri denge ve müzikle olduğu için baterinin çok çeşit içermesi gerekmez.Bir Hi-hat bir ride bir cross bir trampet ve bir alto işini görür düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #13 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.789
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:44886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | |
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #16 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
Ya gerçekten bu kadar uzun mu sürer ? Ben bi senede öğrenirim diye düşünüyodum.. Puff !! burdan bi hoca bulmakda zor olacak be :(:( | |
|
| | #17 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Size göre dünyanın en iyi batersiti kimdir arkadaslar?
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██████████████ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ████████▒▒▒▒██ Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Dave weckl bence Davulu şiir gibi okuyor ....
|
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bence elektronik davul akustiğin tadını vermez ama ses yönünden iyi sadece ....
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |