| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (27-04-08), Metu İz baCK (27-04-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
gerçekten mükemmel ![]() ya bunu indiremiyor muyuz?* |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oooyy evet ya keşke indirebilsek. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muteşemmmm Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #6 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeLdi (: "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |