| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Azerbaycan Eurovisionda kacinci olur | |||
| Finale kalamaz | | 0 | 0% |
| 1-5arasi | | 2 | 14,29% |
| 5-10arasi | | 5 | 35,71% |
| 10a giremez | | 6 | 42,86% |
| fikrim yok | | 1 | 7,14% |
| Oylayanlar: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | *Day After Day*le Azerbaycan EUROVISIONda kacinci olur Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Finallere kalirsa belki ilk 10 a girebilir.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (22-04-08) |
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok beğendim..Türkiye'nin şarkısından kat kat daha güzel bence..umarım iyi bir derece alır(: Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azerbayjan katildigina göre bi 12 puanimiz daha mi garanti desek ?
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.382
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:41934 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarkiyi begendigimi itiraf etmeliyim.. Day after day..Güzel ! Sesler de saglam.. ..isterim ki hakkettiklerini alsinlar. . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
| | #7 | |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
umarim turkiye de bu sefer bize 12 puan verir Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others Konu G-peyki tarafından (22-04-08 Saat 20:55 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #8 |
vermezler bizim millet iicinde yalaka cok verirler yine oraya buraya yunana kibris rum kesmine filan
|
| | #9 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onlardan baska o milletlerden olup turk vatandasligina gecmis cok insan var...onlar da kendi ulkelerine oy gonderiyorlar..bizde o kadar cok karisim yok..
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.027
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şarkıyı pek beğenmedim... İnşallah derece yapar...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl ilgi çekeceklerini bulmuşlar.. (: Eğer sahnede de iyi bi performans gösterirlerse umdukları gibi bi şey olabilir.. ![]() Tabi yarışmada tek etken çıkan şarkıcı/grup olmadığı için bilemeyiz ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (23-04-08) |
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.918
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deli meli yalan olmuş valla... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (24-04-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumlariniz icin tesekkur ederim ilk yari finale 2haftadan 1az fazla kalmis..bakalim noluyor
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.120
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şarkı çok güzel o beyazlının ses tonu çok ince iyi kullnıyo valla beendim açıkcası... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (24-04-08) |
| | #16 |
yorumlar iyi ama anketde ilk 10a giremez ustun.. Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |