Konu Seçenekleri
Eski 04-09-08, 14:03 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.498
Teşekkür etti: 12.885
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Dayak da yedim ihanete de uğradım

Ebru Güzel, şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

EBRU GÜZEL FOTOĞRAFLARI
Önceki gün Ankara Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen etkinliği katılan Ebru Güzel, şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Ünlü manken, ilişkilerinde hem şiddete maruz kaldığını hem de ihanete uğradığını söyledi:"Ben bu zamana kadar yaşadığım ilişkilerde hem aldatıldım hem de dayak yedim. 'Ben dayak yemedim' diyenlere de inanmayın, yalan söylüyorlar. Çünkü kadınların yüzde 90'ı dayak yiyor ve aldatılıyor."

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Konu Seçenekleri