| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Arkadaşlar; Windows bu dosyadan(ddsxei.sys) bir sorun algılandığını söyleyerek sürekli kendini kapatıyor.Durmadan bunu söyleyen mavi bir ekranla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerek? |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 429
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne kullanıyorsun vista mı xp mi? Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #3 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.907
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:49648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | xp ![]() |
|
| | #4 | ||||
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dosyaları ve ilgili sorunun fixini ides.zip içindeki sys dosyalarını c:\windows\system32\drivers klasörüne at , idereg.zip içindeki registry dosyasının üstüne sağ tuş tıkla ve birleştir yap sorunun çözülmesi lazım.
Get up..Stand up..Don't give up the fight! | ||||
|
| Mesaja teşekkür eden: | MrTcN1905 (03-01-08) |
| | #5 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.907
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:49648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dediklerini yaptım , şu an bir sorun yok.Eğer tekrarlarsa yazarım. ![]() Teşekkürler. ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne demek her zaman Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.010
Forum Gücü: 154 Forum Puanı:61429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla benim win32k.sys sebebiyle mavi ekran geliyordu. sonra bir viruz filan diye internette okudum pc yi formatladim dün ama haala pc kapaniyor Mertcan daki gibi mavi ekran geliyor. Her Agac Köküne Muhtactir. (Virane) |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.534
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | benim ki windows wista error al iniciar,intentelo nuevamente die bi hata gelir we sxe e ye 2 kere tıqladımda açılmayıp bu hata werior nasıl geçirebilirim yardım edin pLS... ddsxei.sys die bişi gelir siline miorda |
|
| | #10 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.534
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlaka Vista ile uyumludur bu site, Web üzerinden sizde Scan yapmayı deneyin Alıntı: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! | |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | SagoLasan Kardeşim Senin Gibilerde Olmasa Varya !! Dellenecektim Su Hatadan Kurtardın Ya Allah Razı Olsun .. Tekrardan TeşekkürLer .. |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | ya abi ben o winnarın ıcındekı dosyaları cıkartıp dedıgın gıbı yaptım sonra o dosyaların ıcınden cıkan ları drıvere attık ya o 5 bırlıkte secıp bırlestır dedım hayla olmadı acaba bılgısayara res mı atacam lutfen soyleyın ya yardımcı olun ne olur ![]() |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | benimkide vista bendede öle hata veriyorduu mavi ekran çıkıyorduu sora bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıooo senin verdklerin dosyalarıı attım system 32 klasörüne saol.. . ve arkadaş sxe de bendede öle oluyordu yaptım nasıl bilio musun sxenin üzerine gel farenin sol tuşunu kullan yönetici olarak çalıştır de oluyor ben öle yaptım oldu dene yani![]() |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | chracter dediğini yaptım ama olmadı başka bi yolu yokmu sistem geri yükleme yapıcam oda olmuyo bilgisyarı baştan açın tekrar çalıştırın diyo ama olmuyo genede başka yolu yokmu? |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | |
|
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | ßiraz Daha Açıklayıcı Yazabilirmisiniz Anlayamadım. |
|
| | #17 | |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı: | |
|
| | #18 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.143
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:19620 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birinci zipteki .sys uzantılı dosyaları belirtilen klasöre kopyala/yapıştır suretiyle gönder. ikinci zipli dosyadaki .reg dosyasının üstüne sağ tıkla birleştiri tıkla tamam... [Tuğrul Bey] Fantezi Futbol... Tıkla... Downloadikide mp3lere daha hızlı erişim için İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Character Dediklerinin Hepsini Yaptım Yine Olmadı Bilgisayarım Vista Home Professional...Kafayı Yemek ÜZereyim...Bu Sorunumu Lütfen Çözünüz...Allah Yukarda Lütfen:S ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |