Konu Seçenekleri
Eski 03-01-08, 17:31 Çevrimdışı   #1
Haftanın Moderatörü

S.mod denetleyicisi

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.207
Teşekkür etti: 6.907
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:49648
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat ddsxei.sys !

Arkadaşlar;

Windows bu dosyadan(ddsxei.sys) bir sorun algılandığını söyleyerek sürekli kendini kapatıyor.Durmadan bunu söyleyen mavi bir ekranla karşılaşıyorum.

Ne yapmam gerek?
Eski 03-01-08, 17:38 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.446
Teşekkür etti: 429
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6661
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ne kullanıyorsun vista mı xp mi?

Get up..Stand up..Don't give up the fight!
Eski 03-01-08, 17:41 Çevrimdışı   #3
Haftanın Moderatörü

S.mod denetleyicisi

MrTcN1905 - ait Avatar
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
xp
Eski 03-01-08, 17:49 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
dosyaları ve ilgili sorunun fixini ides.zip içindeki sys dosyalarını c:\windows\system32\drivers klasörüne at , idereg.zip içindeki registry dosyasının üstüne sağ tuş tıkla ve birleştir yap sorunun çözülmesi lazım.
Eklenmiş Dosya
Dosya Tipi : zip ides.zip (71,2 KB, 303 kez indirilmiştir)
Dosya Tipi : zip idereg.zip (1.016 Bytes, 218 kez indirilmiştir)

Mesaja teşekkür eden:
MrTcN1905 (03-01-08)
Eski 03-01-08, 17:56 Çevrimdışı   #5
Haftanın Moderatörü

S.mod denetleyicisi

MrTcN1905 - ait Avatar
Ödüller:
gülümseme

Dediklerini yaptım , şu an bir sorun yok.Eğer tekrarlarsa yazarım.

Teşekkürler.
Eski 03-01-08, 17:57 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dediklerini yaptım , şu an bir sorun yok.Eğer tekrarlarsa yazarım.

Teşekkürler.
ne demek her zaman

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MrTcN1905 (03-01-08), Samson (03-01-08)
Eski 03-01-08, 19:57 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.547
Teşekkür etti: 5.010
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:61429
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
valla benim win32k.sys sebebiyle mavi ekran geliyordu.

sonra bir viruz filan diye internette okudum pc yi formatladim dün ama haala pc kapaniyor Mertcan daki gibi mavi ekran geliyor.

Her Agac Köküne Muhtactir.
(Virane)
Eski 03-01-08, 20:25 Çevrimdışı   #8

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.164
Teşekkür etti: 3.534
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:86503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Burayıda bi inceliyelim

ddsxei.sys information

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Aktütün'ün İntikamı Alınacak !
Eski 29-01-08, 17:48 Çevrimdışı   #9
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
umut_cix Herkese mesafeli
benim ki windows wista error al iniciar,intentelo nuevamente die bi hata gelir we sxe e ye 2 kere tıqladımda açılmayıp bu hata werior nasıl geçirebilirim yardım edin pLS...

ddsxei.sys die bişi gelir siline miorda
Eski 29-01-08, 19:49 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.164
Teşekkür etti: 3.534
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:86503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
umut_cix´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ddsxei.sys die bişi gelir siline miorda
Mutlaka Vista ile uyumludur bu site, Web üzerinden sizde Scan yapmayı deneyin

Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burayıda bi inceliyelim

ddsxei.sys information

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Aktütün'ün İntikamı Alınacak !
Eski 08-02-08, 03:28 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
wOseRa Herkese mesafeli
SagoLasan Kardeşim Senin Gibilerde Olmasa Varya !! Dellenecektim Su Hatadan Kurtardın Ya Allah Razı Olsun .. Tekrardan TeşekkürLer ..
Eski 25-02-08, 18:39 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
sevgisiz Herkese mesafeli
ya abi ben o winnarın ıcındekı dosyaları cıkartıp dedıgın gıbı yaptım sonra o dosyaların ıcınden cıkan ları drıvere attık ya o 5 bırlıkte secıp bırlestır dedım hayla olmadı acaba bılgısayara res mı atacam lutfen soyleyın ya yardımcı olun ne olur
Eski 19-03-08, 12:36 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
vaso Herkese mesafeli
benimkide vista bendede öle hata veriyorduu mavi ekran çıkıyorduu sora bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıooo senin verdklerin dosyalarıı attım system 32 klasörüne saol... ve arkadaş sxe de bendede öle oluyordu yaptım nasıl bilio musun sxenin üzerine gel farenin sol tuşunu kullan yönetici olarak çalıştır de oluyor ben öle yaptım oldu dene yani
Eski 14-06-08, 08:43 Çevrimdışı   #14
Öğrenci
dejavulife Herkese mesafeli
chracter dediğini yaptım ama olmadı başka bi yolu yokmu sistem geri yükleme yapıcam oda olmuyo bilgisyarı baştan açın tekrar çalıştırın diyo ama olmuyo genede başka yolu yokmu?
Eski 18-06-08, 07:55 Çevrimdışı   #15
Öğrenci
aykut19 Herkese mesafeli
Alıntı:
chracter´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne kullanıyorsun vista mı xp mi?
sa kardes bnm bı sorunum var yardımcı olabılrmısın sxe yı kurdum pc me ama tıkladıım zmn load error , try agaın dıe bı yazı cıkıo daha once bole bısı yapmıyodu :S yardımcı olrsan sevınrım ??
Eski 24-07-08, 20:26 Çevrimdışı   #16
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
KinSizeTR Herkese mesafeli
Alıntı:
chracter´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dosyaları ve ilgili sorunun fixini ides.zip içindeki sys dosyalarını c:\windows\system32\drivers klasörüne at , idereg.zip içindeki registry dosyasının üstüne sağ tuş tıkla ve birleştir yap sorunun çözülmesi lazım.
ßiraz Daha Açıklayıcı Yazabilirmisiniz Anlayamadım.
Eski 24-07-08, 20:29 Çevrimdışı   #17
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
KinSizeTR Herkese mesafeli
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burayıda bi inceliyelim

ddsxei.sys information
bunu Nasıl Kullanacağız birde Bu Download Ettim Daha Sonrasini Yazarsaniz Sevineceğim.
Eski 24-07-08, 20:42 Çevrimdışı   #18
Dekan
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.477
Teşekkür etti: 2.143
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:19620
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
KinSizeTR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ßiraz Daha Açıklayıcı Yazabilirmisiniz Anlayamadım.
birinci zipteki .sys uzantılı dosyaları belirtilen klasöre kopyala/yapıştır suretiyle gönder.

ikinci zipli dosyadaki .reg dosyasının üstüne sağ tıkla birleştiri tıkla tamam...

[Tuğrul Bey]

Fantezi Futbol... Tıkla...
Downloadikide mp3lere daha hızlı erişim için
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...
Eski 29-07-08, 20:29 Çevrimdışı   #19
Öğrenci
2beornot2be Herkese mesafeli
Character Dediklerinin Hepsini Yaptım Yine Olmadı Bilgisayarım Vista Home Professional...Kafayı Yemek ÜZereyim...Bu Sorunumu Lütfen Çözünüz...Allah Yukarda Lütfen:S

Konu Seçenekleri