| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deep Neden E-Dana ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #2 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımm neden böyle olmuş anlamadım ama sıkı dur Deep sorularım geliyor....... 1) Sence hayat nedir? 2) Kendini 5 kelimeyle tanımlayabilir misin? 3) Önem verdiğin şeyleri sıralamanı istesem ilk 3'ünü hangileri oluşturur? 4) Hayattaki en büyük amacın, hedefin nedir? 5) Hayattaki en büyük zevkin nedir? 6) Olmazsa olmazın nedir? (Şimdilik bu kadar yeter.) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 94
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa bu bölüme yazı yazıyorum...deeeeeppppp kıymetini bil... sorum...inmisin.. cinmisin... melekmisin..... |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden Deep? BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #5 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niye gizem? Narsist+ (yarı) megolaman olduğunu düşünüyor musun? Yada hakkında böyle düşünen birine cevabın ne olur? ![]() Deep kimdir? birde niye deep? hani dip değilde ingilizce? Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #6 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.375
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendini 5 kelimeye sıgdırır msın ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
| | #7 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:45998 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toplumsal kalıplardan çıkmak gerekir mi?.. kendince doğru olduğunu inandığın olguları toplum çok karşı çıksa da gerçeklerştirirmisin,yoksa 'sürüden ayrılanı kurt kapar'şeklinde mi davranırsın?.. antisosyal misin? dünyaya tekrar gelsen yine 'Hakan' olmak ister miydin? ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #8 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1) En sevdiğin, en güçlü yönün nedir? 2) En zayıf yönün nedir? 3) Nelere tahammül edemezsin? 4) Sihirli bir değneğin olsaydı neleri değiştirmek isterdin? 5) Seni anlatan bir şarkı? 6) Takıntıların var mıdır? (Şimdilik bunlara cevap vermen yeterli, tabii gelebilirsen ) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cinsel yaşam hakkında düşünce ve görüşlerin kısaca Çarpık ilişkilerin oldu mu? İlk cinsel deneyimini hangi yaşta yaşadın ? (kolay gelsin şimdiden ) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir özelligi yok binlerce hatta yüzbinlerce site'den biri benim için ama, arkadaslarimin burda olmasi nedeni ile burdayim !! söz konusu site degil, arkadaslarim !! H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #11 | |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
buldun Deep'i sor sorabildigin kadar .. ama yemezler ![]() şöyle siralayabilirim ![]() bence hayat çok kısa bir zaman dilimidir... herkes yaptigindan sorumludur.. çok fazla üzülmeye kafanı taslara vurmanada degecek bir sey degildir.. hayat..!! belki çok önemsiz bir ayrintidir... ama çokda önemlidir...!! kendimi 5 kelime ile tanimlayamam çün-ki 5 degil.. 500 ilede tanimlayamam... kaliplarim yoktur.. herseyi sevebilir.. her seydende nefret edebilirim... sever-nefret eder-uyur gezer (ki bu bir espri ) bazen çok masum bazen çok çılgın olabilirim... birde sürekli insanlar tarafindan bir KALİB-SİNİFA uymak zorunda olmadigimi düsünürüm... cün-ki hayat benim hayatım onlarin degil... burda söz sahibi ben olmaliyim baskasi degil... yoksa sorunlar ve çöküşler yasanir... her insanın kendi kişiliğini gözlemlemesini ve korumasi gerektigini düsünüyorum...ilk 3'üm: her seye pozitif bakmak -ki zaten böyle bakinca hayata fazla sorun yasamazsin.. kainattaki her şeyin sevmeye ve sevilmeye deger oldugunu bilmek ve anlamak.. son olarak'da hiç bir zaman monoton olmamak.. rutin olmamak... çılgınlık HAT safhada olmali... hiç bir zaman tek kural'da ve tek tipde olmamisimdir... sevmemde.... hayatta'ki en büyük amacim ve hedefim ise... hiç bir zaman gerçekleşmez.. zaten kimseninde gercekleşmez... ama ADAM gibi ADAM olabilirsem ne mutlu bana ... hayattaki en büyük zevkim ise: zevksiz olmak şaka canim... vallahi çok zevkliyimdir.. tek bir zevk'im yoktur... olaya veya Nesneye nasil baktigina bagli ben her seyden zevk almasını öğrenmiş biriyim..mesela kırda domates ekmek yerken'de, LAMBORGHİNİ'ye binip, BEYONCE ile fingirdemiş kadar zevk alabilirim... burda önemli olan zevk'i nasıl ve ne olarak algiladiginiza baglidir..!!! olmazsa olmaz'ım kendimi yenilemem ve tazelememdir... fiziki olarakda ddüşünce olarakda her zaman kendimi yenilerim... H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| Mesaja teşekkür eden: | solεil (03-05-07) |
| | #12 | |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
insan şöyle bir yaratikdir... ve bende öyleyim .. bazen bir melek... bazen bir cin... bazen bir şeytan ( hatta pabucunu dama atacak cinsten ) ve hatta bazende bir İN'im.. nedenini nasıl oldugunu bilmedigim derinliklere ve İN'lere gittigim kendimi hayattan ve insanlardan soyutladigim bir İN !! ama kimsenin bilmedigi göremedigin bir İN... !! hayat bu insan'da oluyoruz... şeytan'da .. H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| | #13 |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir gece rüyama ak sakallı metalci hatta rock'çu bir dede girmişti pardon sakalı ak degil mavi idi ![]() bir derginin kapadinda Deep yaziyordu benimde hosuma gitti görünüs ve anlam olarak o yüzden Deep..!! aslında çok seyde içersinde barindiran anlamlı bir nick Deep H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de |
| Mesaja teşekkür eden: | KINALI_BEBEK (07-05-07) |
| | #14 | |
+ bakalim oldugunu iddia ettigi kişi aceba omu... bütün şecere-mi döksem buraya ne bileceksiniz yalkan söylemedigimi yada bir insanın yalan söylemedigini ... megoloman oldugumu düsünmüyorum... ama her insan'da megolomanlik oldugunu düsünüyorum... bu soruyu soracak kişiyede cevabım üstteki verdigim cevap olur .. Deep'in kim oldugunu bende bilmiyorum daha önce dedigim gibi bir derginin kapaginda yaziyordu... hakan kimdir diye sormadigin için Deep sadece bir derginin üzerindeki isim kim oldugunu bende bilmiyorum .. Deep ingilizce ve dedigim gibi görüp hosuma giden bir nick.. illaki öyle yapayim diye kafamda tasarladigim bir sey degil... + Deep'i dip olarak okumuyorum... Deep'i "Derin" olarak okuyorum.... bu daha anlamlı... hayatta hep derinlerde bir yerlerde sakladigimiz bir seyler oldugunu düsünüyorum... ve bu Deep'de onlarla güzel örtüsüyor... ![]() H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| | #15 |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soleil'ede vermiştim cevabını kendimi 5 kelimeye sigacak biri olarak görmüyorum... belki de 5 kelime edecek biri olarakda görmüyorum... işte RegaL'e dedigim paradox bu H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de |
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğenerek dinlediğin şarkıcılar ve senin için favori parçaları? . Afra tafra off pofff (: |
| | #17 | |
çün-ki benimde yasim ileledikçe onlara hak veriyorum.... sene, seneyi tutmuyor... insan sürekli degişiyor ve sürekli yipraniyor... bunu asgariye indirmek için ise büyüklerin öğütleri güzeldir... cün-ki onlar bunu yasamistir...!! bu şu demek degildir... büyükler toplum ne derse dogrudur, hayir !! degildir... toplumun seni uydurmak istedigi kaliplara sigmak zorunda degilsindir... hayat senin hayatindir.. ve bunu kendin yaşamalisindir... ahmet'e, mehmet'e, yasatmaya kalkarsan hayatını, hata yaparsin ve hayatı layıkiyle yasayamazisin .. kendi dogru bildigimi heryerde avazim ciktigi kadar bagiririm hiç bir seyden korkmam, kimse ne der diye düsünmem umrumda bile olmaz.... ama kimseyide kirmamak gerekir... yani benim dogru bildigim belkide yanliş olabilir... zaten bir seyide bilmeden savunmam biliyorsan konusurum yoksa susarim... sürü her zaman kendisinin dogru bilgini düsünür ve beni cildirtir... insan SÜRÜ'ye uyacak bir yaratik degildir... bireysel düsüncesi yoksa o zaten bir ( sürü kişisidir ) pek saglikli bir insanda degildir.. anti sosyal degilim.... konusmayi anlamayi anlasılmayi severim... dünyaya tekrar gelemeyecegim için hakan olarak gelmeyi düsünmekte pek akilane gelmiyor bana .. varsayimdir o hadi-ki diyelim geldim... evet kişisel olarak yine hakan olmak isterim bu duygu ve düsüncemde olmak isterim... ama belki hayata farkli bir yerden baslamayı secebilirdim saniyorum H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| Mesaja teşekkür eden: | GönüLçeLen` (03-05-07) |
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beğenerek izlediğim filmler ,favori filmin,favori artistin aktiristin soru biraz alıntıdır. ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
| | #19 | |
nelere tahammül edemem : salaklara, anlayişsizlara, angutlara ben bilirim benden baska büyük yok diyenlere... ama ben onlarin hakkından gelmesini biliyorum ![]() sihirli bir degneyim olmayacagi için bunu düsünmekde istemiyorum... ama illaki olsun diyorsan.. herkesin gercekten İNSAN olması için bir degnek sallardim ... beni anlatan bir şarki illaki var diyemem ama : sarki diyince benim aklima 90 yıllar ve sezen aksu gelir... gülümse-küçügüm-bile bile- aşkın nur yengi gelir... o eski müthiş sarkilar gelir... serserim benim- hesap ver ve ayrilmam gelir... biraz tarkan biraz sertap erener gelir... aslinda sarki diyince benim aklima 90 yıllarda POP'un o unutulmaz sarkilari ve slowlari gelir... yeniler sarkilar hem sacma hemde gerizekalica ..... takintilari olan bir insan olmak belkide en çok korktugum sey... cün-ki takintili olmak bali basina bir hastaliktir... hiç hoşda bir sey degildir... arabada dolmusta vapurda.... herkesin ortasinda takintinizi bir güzel icra edersiniz... oda degilde... takintili olmak bana göre hiç güzel degil... temiz bir beyin ve ruh yapisina sahip olmadiginizin bir göstergesidir... ama kimse isteyerek takinti sahibi olmuyor... asiri önem verdiginiz şeyler bir anda bakmişsiniz takintiniz olu vermiş siz fark etmeden... H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| Mesaja teşekkür eden: | solεil (03-05-07) |
| | #20 | |
insan hayata cinsel yaşam için geldigini düsünür... belkide bu çok zevkli bir ugras oldugu için ona öyle gelir.... ama işin aslı öyle degildir.... isterseniz askerde olan bir anı'mı anlatayim daha aydinlatici olu ... ( askerde küfür ve argo hat safhadadir... kadın kız muhabbeti hiç bitmez... gerci ben yapmadim ama yapiliyor... bir gün arkadaslardan birileri muhabbet ediyorlar... kogusta bizde yatiyoruz.. ben bir arkadasim ile birlikte uzanmişim ranzaya ve konusuyoruz... şöyle diyorlardi o arkadaslar: askere kızlari alsalar ne yapardiniz... saniyorum herkesin ne dedigini tahmin ediyorsunuzdur... birlikte ranzaya uzandigim ve benim çok sevdigim arkadasim mesut ( hala görüsürüz.. ) bana sordu sen olsan ne yapardin askere kız alinsa? bende: ( hiç bir sey yapmam diger askeler gibi oda arkadasim olur... ve seninle ranzaya uzandigimz gibi onunlada uzanir ve sohbet ederdim konusurdum.. ) işte benim cinsellik anlayisim... hiç kimseyi hiç bir zaman cinsel bir OBJE olarak görmemişimdir... ilk önce insanlik ve arkadaslik gelir benim için... bazilari bunu anlamiyor nasıl olur diye ama olur işte... !! kişilik ve anlayiş meselesi....!! carpik ilişkiler kimin olmuyor-ki annen ile olan kavgan, baban ile olan sorunlarin, kardesin ile yaptigin kiyafet kavgasi arkadasin ile yasadigin bir küslük hepsi carpik bir ilişkidir....!! çarpikligi ne olarak algiladigin önemlidir... ilk cinsel deneyimimi ne zaman yasadim... güzel soru ne yapacaksin... benim yasadigim yilla kendininkini karsilastirip ege ben senden önde isem üzülüp tühhhh adam benden önce davranmiş-mi diyeceksin ? yada sen benden önde isen ohhhhh be işte bu benim ve ben herkesden önce bitirmişim bu işi deyip böbürlenecekmisin ? ama yinede bir cevap vereyim... cinsel ilişki bir seylerin kenetlenmesi ise.... anne karnında'da bir nevi cinsellik yasadım... benim-ki ile onun göbegi bagliygi... böylelikle ilk cinsel deneyimimi dogmadan yapmiş oluyorum... cevabını aldigini umuyorum ![]() H a y !!! s e x M a c h i n e !!! ![]() ! ! ! ... Deep'de | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | RegaLDeviL (03-05-07), YaGMuR_CiNi (06-05-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |