| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Asistan ![]() | Defne Samyeli Şarkıcı Oluyor Samyeli 90'lı yıllarda Melih Kibar yönetiminde bir albüm yapmış ve oldukça ses getirmişti. Ali Kırca Show'a geçince boşta kalan Defne Samyeli, şarkıcı oluyor. İşte ilk şarkısı. bu mp3 ü tıkla
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | roza (11-05-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.798
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Sarki, "Sensiz Seninle", Zaten 90'li Yillarda Cikardigi Albümden.. ![]() Bence Baska Kanalda Spikerlige Devam Edecek.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acayip güldüm başlığa habere |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niye güldün ki?haberi ben yapmadım zaten Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |