| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | 1.Bulunduğun Ortamdan İstek Üzerine Ayrılmak. 2.Tası Tarağı Toplayıp Gitmektir.Ama Öyle Sessiz Sakin Bir Gidiş Değildir, Lanetler Okuyarak, Söylene Söylene Gitmektir. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s****r olmak, uzamak, yaylanmak, topuklamak,kaybolmak, basıp gitmek, toz olmak,cehennem olmak... bu böyle sürer gider...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.923
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovulmak (:
Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zıkkım olmak ![]() İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |