Konu Seçenekleri
Eski 13-08-08, 20:53 Çevrimiçi   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Dekolte ve kiskanÇ erkek

DEKOLTE VE KISKANÇ ERKEK

Dekolte kıskanç erkeğe karşı... ))

E- Canım

K - Canın çıksın

E - Hayrola yahu, ne dedik şimdi?

K -Mini eteğimi nereye sakladın yine?

E -Güzelim içine giysene o mini eteği, ben okula giderken beden dersi günlerinde eşofmanımı içime giyerdim. Hiç de bir kötülüğünü görmedim.

K - Onu vermezsen içinden G-stringimin göründüğü beyaz

pantolonumu giyerim.

Sana da 'simdi bu moda' diye çıkarcı çağdaşlık

yaparım.

E -O artık siyah.

K -Nasıl siyah?

E -Boyattım. İndirim vardı, süper oldu... Giy ama , çok

yakışır sana.

K -Allah belanı versin sapık, kıskanç herif. Yaz gelsin

memelerimi herkese göstericem. Bir yandan da külahta dondurma yiycem.

E -Yaza daha çok var. Hem çıkarcı çağdaşlık ne demek?

K -hı?

E -Demin dedin de aklıma takıldı. Çıkarcı çağdaşlık ne

demek?

K -Mini eteğimin yerini söyle, söyliyeyim!!

E -İçime giydim!

K -..........!

E -Sen giymeyince...

K -Kıskançlıktan öl, adi , manyak ve terk edilesi

herif. Allah belanı versin.

E -Neyini kıskanayım be; mini etek mi giyiyorsun, beyaz

pantolon mu?

Agresif karı!...

K -Penye tişörtüm nerde, sütyensiz giyicem ve 110 metre

engelli koşucam.

K -Sallansın da herkes memelerimi görsün. Üstüne de

senini adını yazıcam.

E -Sütyensiz olmaz! Sallanırken adımı okuyamazlar. Zaten

tişörtü kapıcıya verdim.

K -Armani tişörtü mu?

E -Önce Armani'yle konuştum tabii, 'sorun değil

abi bildiğin gibi yap' dedi.

Aşmış adam.

K -Kıskanç, aşağılık, çağdışı öküz! Seni terk ediyorum!

E -Ha bu arada kırmızı rujun dahil bütün makyaj

malzemelerini de Botanya'da ki depremzedelere gönderdim.

Zor zamanda yardim etmek lazım, moral olur Botanya'li

kadınlara.

K -KÜT!!!!!

E -Sen insanlıktan ne anlarsın be? Yokluk başına gelsin

de...

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
hakancem (14-08-08), Yσкє∂!¢! (14-08-08), _ŞizofreN_ (13-08-08)
Eski 13-08-08, 20:56 Çevrimiçi   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.623
Teşekkür etti: 814
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10709
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzeLmiş

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 13-08-08, 21:32 Çevrimdışı   #3
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
E -Ha bu arada kırmızı rujun dahil bütün makyaj

malzemelerini de Botanya'da ki depremzedelere gönderdim.

Zor zamanda yardim etmek lazım, moral olur Botanya'li

kadınlara.

K -KÜT!!!!!

E -Sen insanlıktan ne anlarsın be? Yokluk başına gelsin

de...
-----------------------------------------------

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................
Eski 13-08-08, 21:34 Çevrimiçi   #4
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.904
Teşekkür etti: 1.215
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Seven Kıskanır

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 13-08-08, 21:40 Çevrimiçi   #5
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.627
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17550
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kıskanc adam cok severmiş ama cok cekilmezmiş )

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 13-08-08, 21:43 Çevrimdışı   #6
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.281
Teşekkür etti: 693
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6217
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
tek ßahaneLeride o zaten
Sewen kıSkanır

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 13-08-08, 21:44 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bence bakılan gozlerden kaynaklanıyo aslında erkek macoluktan aga babalıktan zıyade sevdıgı ınsanı korumak nedenlıde yapabılır boyle bırseyı

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 13-08-08, 21:46 Çevrimiçi   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tek ßahaneLeride o zaten
Sewen kıSkanır

Beğenemedinizmi hanfendi

Eski 13-08-08, 21:51 Çevrimdışı   #9
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beğenemedinizmi hanfendi
ßeğenemedim

Eski 13-08-08, 22:00 Çevrimiçi   #10
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ßeğenemedim
Beğendiririz

Eski 13-08-08, 22:01 Çevrimiçi   #11
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beğendiririz

ay çok güldüm yha...

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 13-08-08, 22:20 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 766
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:18177
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
K -Kıskançlıktan öl, adi , manyak ve terk edilesi

herif. Allah belanı versin.

E -Neyini kıskanayım be; mini etek mi giyiyorsun, beyaz

pantolon mu?

Agresif karı!...
burda koptum

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 13-08-08, 23:39 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.825
Teşekkür etti: 2.640
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:31155
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Allah belanı versin sapık, kıskanç herif. Yaz gelsin

memelerimi herkese göstericem. Bir yandan da külahta dondurma yiycem.

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 14-08-08, 00:12 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
yanında sevdıgı bırı varken mesela evlıyken veya sevgılısı varken
kızların allah'ın verdıgı nımetlerını mılletın gozune sokma ıstemını her zaman anlayamamısımdır

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 14-08-08, 01:18 Çevrimiçi   #15
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 14-08-08, 07:07 Çevrimiçi   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.636
Teşekkür etti: 2.136
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36663
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
64__ayna__64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanında sevdıgı bırı varken mesela evlıyken veya sevgılısı varken
kızların allah'ın verdıgı nımetlerını mılletın gozune sokma ıstemını her zaman anlayamamısımdır
hay agzını öpiyim senin

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 14-08-08, 07:10 Çevrimdışı   #17
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hay agzını öpiyim senin

Eski 14-08-08, 12:40 Çevrimiçi   #18
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 14-08-08, 12:46 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
süpermiş ya aynı ben
Eski 14-08-08, 12:49 Çevrimiçi   #20
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
övunebılırsın kendınle bak senden cok var

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!

Konu Seçenekleri