| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Dekolte ve kiskanÇ erkek
DEKOLTE VE KISKANÇ ERKEK Dekolte kıskanç erkeğe karşı... ))E- Canım K - Canın çıksın E - Hayrola yahu, ne dedik şimdi? K -Mini eteğimi nereye sakladın yine? E -Güzelim içine giysene o mini eteği, ben okula giderken beden dersi günlerinde eşofmanımı içime giyerdim. Hiç de bir kötülüğünü görmedim. K - Onu vermezsen içinden G-stringimin göründüğü beyaz pantolonumu giyerim. Sana da 'simdi bu moda' diye çıkarcı çağdaşlık yaparım. E -O artık siyah. K -Nasıl siyah? E -Boyattım. İndirim vardı, süper oldu... Giy ama , çok yakışır sana. K -Allah belanı versin sapık, kıskanç herif. Yaz gelsin memelerimi herkese göstericem. Bir yandan da külahta dondurma yiycem. E -Yaza daha çok var. Hem çıkarcı çağdaşlık ne demek? K -hı? E -Demin dedin de aklıma takıldı. Çıkarcı çağdaşlık ne demek? K -Mini eteğimin yerini söyle, söyliyeyim!! E -İçime giydim! K -..........! E -Sen giymeyince... K -Kıskançlıktan öl, adi , manyak ve terk edilesi herif. Allah belanı versin. E -Neyini kıskanayım be; mini etek mi giyiyorsun, beyaz pantolon mu? Agresif karı!... K -Penye tişörtüm nerde, sütyensiz giyicem ve 110 metre engelli koşucam. K -Sallansın da herkes memelerimi görsün. Üstüne de senini adını yazıcam. E -Sütyensiz olmaz! Sallanırken adımı okuyamazlar. Zaten tişörtü kapıcıya verdim. K -Armani tişörtü mu? E -Önce Armani'yle konuştum tabii, 'sorun değil abi bildiğin gibi yap' dedi. Aşmış adam. K -Kıskanç, aşağılık, çağdışı öküz! Seni terk ediyorum! E -Ha bu arada kırmızı rujun dahil bütün makyaj malzemelerini de Botanya'da ki depremzedelere gönderdim. Zor zamanda yardim etmek lazım, moral olur Botanya'li kadınlara. K -KÜT!!!!! E -Sen insanlıktan ne anlarsın be? Yokluk başına gelsin de... K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 814
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzeLmiş ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E -Ha bu arada kırmızı rujun dahil bütün makyaj malzemelerini de Botanya'da ki depremzedelere gönderdim. Zor zamanda yardim etmek lazım, moral olur Botanya'li kadınlara. K -KÜT!!!!! E -Sen insanlıktan ne anlarsın be? Yokluk başına gelsin de... ----------------------------------------------- ![]() ![]() beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.215
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seven Kıskanır Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kıskanc adam cok severmiş ama cok cekilmezmiş )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 693
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek ßahaneLeride o zaten ![]() Sewen kıSkanır ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bakılan gozlerden kaynaklanıyo aslında erkek macoluktan aga babalıktan zıyade sevdıgı ınsanı korumak nedenlıde yapabılır boyle bırseyı
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beğenemedinizmi hanfendi Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #12 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 766
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
" Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." | |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah belanı versin sapık, kıskanç herif. Yaz gelsin memelerimi herkese göstericem. Bir yandan da külahta dondurma yiycem. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanında sevdıgı bırı varken mesela evlıyken veya sevgılısı varken kızların allah'ın verdıgı nımetlerını mılletın gozune sokma ıstemını her zaman anlayamamısımdır Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #16 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.136
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #18 |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpermiş ya aynı ben |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
övunebılırsın kendınle bak senden cok var K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |