| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Delkray Giderken (Başlarken) - Anı Defteri İyi kötü kısa zamanda çok şey yaşadık. Fırtınalı bir ilişkiydi bizimki sırıtma tamam tamam ![]() Örnek bir arkadaşım oldun. ve Vatanımız için seçtiğin yol inan grur kaynağım. İstanbulda bekleniyorsun bunu hiç unutma ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | apinchoflove (09-11-07), Artemis (16-08-07), delkray (16-08-07), Kayıp_Şair (08-11-07), Maçakızı (15-01-08), yεsiL (17-08-07) |
| | #2 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31919 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk......
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.319
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hehe Ve Murat İstanbulda ![]() Konuyu unutmuşum buluşalı kaç gün oldu yahu ![]() Anı defteri bak iyi not al; O günden aklımda kalan ne var dersen Kadıköyü 3-4 defa dolaştığımızı hatırlıyorum. Eee her gelen kendini İskeleden aldırınca oturduğumuz yerden kalkıp iskelenin yolunu tutmuştuk . Her seferinde de farklı mekanlarda oturduk ![]() Daha önceki buluşmalardan keşfettiğimiz bir büfede karnımızı doyurduk Alexli Sergenli olan, hani senin sosyete yediğin ![]() Ötekiler kimmiydi ![]() Bi sapık vardı beni ısırmaya çalışmıştı kimdi o yahu ![]() Bir taneside uykudan uyanmış elinde kitap, garibim öğrenci yol uzun ders çalışıyım demiş,elinde kitapla gelmiş ![]() Bide boğazına sarıldığım biri vardı. Senin itirafın olmasa telef olacaktı çocuk yok yere ![]() Ötekini hiç söyleme baştan aşşağı rezaletti 5 dakka için yollara döktü bizi sonra hadi eyvallah diyip gitti,Kabul etmeliyim iyi bahanesi vardı; alışveriş ![]() Sonuç Güzel bir gündü. Arkadaşına uyup Ankalarda telef olmazsan Devamı gelecek bu anıların ![]() Ben sizden izin almadan yazmıyım isimleri siz itiraf edin artık ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() | tşk. ▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ ▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫ ▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ ▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫ ▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O sapık dediği benim Sülo'nun, canım arkadaşım ısır demişti kapıcaktım son anda kaçtı yada o öyle sanıyor ![]() Harbi o gün iyi dolaştık, Sülo zayıfladı ![]() Murat'a gelince, gerçekten iyi bir dost. Realde de bir kez daha kanıtladı bunu, danadan öncede tanıyordum ama bu kadar yakın tanımıyormuşum. Çok nadir bulunacak insanlardan biri.. |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alışveriş diye höykürüp, kaçan benim ![]() Ama annemle yanınızda konuşmuştum ya ben ![]() Tekrarı olsun, böyle kalmasın hobareeeyy ![]() Ayrıca acımadan bozuk para topladım bu ekipten, Emrah zamanlamayı iyi yapıp benden önce toz olmuş, bir dahakine haracı iki katına çıkaracam ![]() Sizlerle yaşadığımız her an başka güzel, hepinizi çok seviyorum ![]() Ve Murat, Süperman iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya süper gündü be şaka maka |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_GoKiSsS (15-01-08), Snorland (13-12-07) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve Delkray Samsun'da artık ![]() ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (15-01-08) |
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sorma samsunda çok koşturuyo anladığım kadarıyla başına gelenler cicimin özledik ama kendisini :( biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() Konu Maçakızı tarafından (15-01-08 Saat 21:59 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |