| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | demir demirkan akorlari Aşk Varya Bm G A Bm G A Seni ilk gunu gordugum var ya Bm G A Bm G A Icimi icinden duyan var ya G Bm Gel gibi kal gibi G Bm Gun gibi bugun gibi Bm G A Bm G A Gozumu gozunden bilen var ya Bm G A Bm G A Elimi elinden tutan var ya G Bm Gel gibi kal gibi G Bm Gun gibi bugun gibi Bm Em Gecen yillarin ardindan F# Bm A Degisen bir sey olmadan G Em Icimizdeki ask solmadan F# Bm B7 Neden bu korku neden bu gozyasi Em A Daha bizbize doymadan D G Yelkovan zamani vurmadan Em C#m7b5 G A Bm Ask dedigin buyuk yalan yalan var ya En bastan tekrar.... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşktan Öte ---4-1-0------0----------------------------- ----------------1-0---0--------------------- ------------------------2-1----------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- ---------------0-1-0-1-0---0---0------------ ----2-1-2--1-2-----------2---2---2-1-------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -------------------------------------------- -----2-1-2---1-------------1---2-1-2-1------ ---------------3-2-3---2-3-------------3-2-2 -------------------------------------------- -------------------------------------------- E F E * Düşelim cennetten yeryüzü oyununa E F E Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına E F E Gireceksek girelim gel kız günaha E F E Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta Am F Yağmura, buluta, yıldıza, aya E F Dm Kara toprağa, düşen yaprağa sor F E Var mı aşktan öte? Am F Nemli saçlarına, nefes nefesine E F Dm Şu çırılçıplak kıvrıklan beline sor F Dm Var mı aşktan öte? F E Varsa Sen söyle. E F E Düşelim cennetten yeryüzü yalanına E F E Girelim sarhoışken şu aşkın koynuna E F E Gireceksek girelim gel kız günaha E F E Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayip A G Detaya girmeye gerek yok A G Hikaye çok basit A G D&F# F Hepimizin başına gelmiştir bir defa A G Sebep aramaya gerek A G Sonuç ortada A G D&F# F Gecenin akışında hesapsız bir sapma Fmaj7(#11) İlk görüşte aşk uzun bir bekleme Bb#11 Kimya ten uyumu(m) ışığında yemekle Bdim7 Mehtap şarap şiir şarkı E Yanağımdan öptü gitti bay baay A F Ayıp ayıp çok ayıp A F C G F Beni hiçe sayıp erken kaçmak A F Kayıp büyük kayıp Dm E Tüm geceyi bir kenara atıp A F Ayıp ayıp çok ayıp A F C G F Beni hiçe sayıp yalnız yatmak A F Kayıp büyük kayıp Dm E Arkadaşmışız gibi yapıp E7(#9) A Ayıp ayıp çok ayıp A G Destan yazmaya gerek yok A G Olay çok basit A G D&F# F Ben fazla büyütmüşüm aklımda A G Ne var ne yoksa gösterip A G Birşey vermedin A G D&F# F Okumuş olmalısın yazanı anlımda ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | belki Em C Am Em Gizlice buluştuk seninle Em F G F Em Bilmedi bilmedi kimse Em C Am Em Gizlice ayrıldık seninle Em F G F Em Duymadı duymadı kimse C D Bilinmez nerde nasıl başka yerlerde C E Buluruz birbirimizi aynı zamanlarda Am Em Belki bir başka yüzde Am Em F Belki bir başka seste seni yaşarım G E7 Belki bir başka tende Am Em Belki bir eski şarkı Am Em Belki de hoş bir koku esintide F G Fmaj7 Hatırlarım seni bir başka yerde ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevapsiz Em Amin Bu hale beni kimler getirdi Em Amin Yağmur olsam derdim akıp gider mi C Ellerinde zehir olsam D Em Eski dostlar yudum yudum içer mi C Gün gelip de adam olsam D B7&D# Em Terkettiğim yine bana döner mi Em Amin Ne zamandır yerim yurdum yok diye Em Amin İçip içip sarhoş oldum gizlice C Bu şehirde kayıp olsam D Em Eski dostlar beni bulur gelir mi C Gün gelip de adam olsam D B7&D# Em Terkettiğim yine beni severmi Em C D G D&F# Sora sora yol bulmaktan yoruldum Em C D B7 Ne kadınlar sevdim sonra birer birer birer unuttum ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çırılçıplak Am G Çok uzun zaman oldu ama sen hala Am G Bilmezsin ki ilki sendin hayatımda F Bb E Bir avuç toprak sana doğru son adım için... Dm Çırılçıplak Bb Am-A Ellerim umut ararken sıcak bedeninde Dm Aşkı bulmak Bb Am-A Derbeder ay vurmuş nemli teninde Bb G İlk günkü gibi kaybedip kendimi E Sonsuzluğunda... Yok olmak Am G Yeni hikaye gerekir sıra başkasında Am G Övünüp büyürüm sanırdım saydığımda F Bb E Bir nefes hava geç kalmış bu itiraf için... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daglar dayanmaz Am C Am C Geriye bakmadan acıya aldırmadan Dm Am Yoluna devam et şimdi Am C Am C Kötüyü görmeden yalanı bilmeden Dm Am Yoluna devam et şimdi Am Bb G Hayat başlar gün doğarken Am Bb G Karanlıktan kurtul gel Am-Dm C Dm Am Dağlar dayanmaz sana eğerki aşmak istersen C(Bb) Dm(C) Am Yollar direnmez sana eğer umutla yürürsen ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doya doya Am G Biraz üzgün biraz dargın öyle sessiz kaldım ardından F Am unut aldırma Am G Benim olsun geçmişe bakma ben yaşatırım sen canını sıkma F Am unut aldırma Dm Am Al yanına hepsi benden Em Am Bir kaç Nota bir sebepten Dm Am bir cümle söz şu yürekten Em Yandığım günden Am Dm Doya doya yaşa yaşarsın bir defa Am F Am G Dokunmasın deymesin hayat sanaaaaaa Am Dm Doya Doya yaşa yaşarsın bir defa Am F Am G hadi deysin ayrıldığımıza ![]() MmMmMmMmMmMmm...! Konu MissCrow tarafından (17-07-08 Saat 19:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gitti gider E|-5--8----------5--8-----------------| B|-5------6--8---5----8--6--5--6-5----| G|-5------7------5-------7---------7--| D|------------------------------------| A|------------------------------------| E|------------------------------------| Am Zamanla tanırsın insanları Dm Yiter hayallerin birer birer F E Am Gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla Am Günler geçer saymazsın Dm Sonu yokmuş gibi yaşarsın F E Am Geceler mezar olur dalarsın uykuya Am F Am ) Nefes al nefes ver ) Am F Am ) A Nefes al nefes ver ) Am F Am ) Nefes al nefes ver ) Am F E ) Gün olur her şey biter ) B Am ) Bu adam gitti gider ) F E Am F Am ) Yorgun argın usulca burdan göçer ) F E Am F Am ) C Kırgın üzgün bu adam gitti gider ) F E Am F Am ) Yorgun argın usulca burdan göçer ) A Çocukken kurduğun hayaller Dm Tükenir gider birer birer F E Am Ne bir umut kalır ne de keyif zamanla Am Eskiyen bir saat gibi Dm Aynı yönde dönüp duran F E Am Yirmidört saatte bir vuran aynı noktaya TEKRAR A TEKRAR B TEKRAR C Gitar Solo TEKRAR C F E Am F Bu adam gitti gideeeeeer E Am Gitti gider F E Am Bu adam gitti gider ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gocmen Am Yerim yurdum dar geldi Elimde olan az geldi Dm Çok bilmek dünya derdi F E Derdim beni vurdu yola Am Aşk istedim yaş verdi Çok istedim az verdi Dm Alem bana ters geldi F E Halim beni vurdu yola Am G Göçmen oldum yürür oldum Am G Kendi kendimi arar oldum F G Göçmen oldum sensiz oldum F E Neler umdum neler buldum ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahpe Em F Em İçimde bir boşluk var neyle doldursam Em F Em Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Dm Am G F Alem oyuncu olmuş sokaklar sahne Am G F Em Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe )x2 Em F Em Yürüsün üstüme gelen gelsin Em F Em Bırakıp ortada giden gitsin Em F Em Olan olmuş diyen sussun G F Em Vurdum ben bu dünyanın dibine Em F Em Kafamda bir hoşluk var nasıl anlatsam Em F Em Kadehimi sigaramı neyle doldursam Dm Am G F Parasızlık pulsuzluk hepsi bahane Am G F Em Bir yudum bir nefes herşey şahane Am G F Em Bir yudum bir nefes hayat şahane Em F Em Yürüsün üstüme gelen gelsin Em F Em Bırakıp ortada giden gitsin Em F Em Olan olmuş diyen sussun G F Em Vurdum ben bu dünyanın dibine ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resim C Dm Rengi solmuş bir fotoğraf F C Hiç habersiz çekilmiş Dm Belli ki çok eğlenmişiz F C Nananana Dm Donuk bir an o geceden F C O konuşan resimlerden Dm Tanıdık sesler ve bir şarkı F C G&B Nananana Amin Gün ettik derken günleri Em Bir baktım geçmiş yıllar F " Dm Terkettiğim şehirler, dostlar sevgililer Gsus4 G Kaybolmuş birer birer C E Yine aynı şarkı çalıyor F C G&B Nananana Amin Em Başka dostlar etrafımda F G Bir resim de bu geceden C Dm Bir evde toplanmışız F C Herkes güzel giyinmiş Dm Belli ki çok önemsemişiz F C Nananana C Dm Donuk gözler o geceden F C O konuşan bakışlardan Dm Tanıdık sesler ve bir şarkı F C G&B Nananana ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |