| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Dengesiz Ne istediğini bir türlü bulamayan, -bir onu -bir bunu isteyen ama aslında hiçbirini istemediği için kendi içinde çelişen ve bu abuk süreç zarfında etrafındakilerin de kafasını karıştıran kişilik... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.554
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkz:zekeriya beyaz...
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 194
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kişilik problemi olan kendiyle bile çatışma halinde bulunan bi gidip bi gelen sonra gelince bi pişman olup bi memnun olan gidince de neden gittim ya diyen sonra neden bukadar düşündüm ki bu benim kişiliğim beni böle kabullensinler diyen ve sonuç itibariyle hep haklı olduğuna inanan kişiye dengesiz denebilir.. isteyen bi arkadaşımın eski sevgilisi var dengesiz onada bakabilir... |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dengede olmayan. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.026
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkz: kazım kanat... Adam bosna ve norveç maçlarından önce bas bas fatih terim istifa etsin takımı batırdı, bu takım avrupa kupasına gidemez dedi, Ama iki maçıda kazanıp turnuvaya katılmaya hak kazanınca, ertesş gün benim söylediklerim sayesinde başardılar dedi. Kendini insanlara dengesiz olarak tanıttı.... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler Konu J.Mengele tarafından (03-02-08 Saat 01:56 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |