Konu Seçenekleri
Eski 08-04-08, 19:18 Çevrimdışı   #1
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali DenkLemLerde KadınLar ve ErkekLer...!!

AŞK ARİTMETİGİ*
Akıllı erkek + Akıllı kadın = aşk
* Akıllı erkek + Aptal kadın = ilişki
* Aptal erkek + Akıllı kadın = evlilik
* Aptal erkek + Aptal kadın = hamilelik

OFIS ARİTMETİGİ
* Akıllı patron + Akıllı eleman = kar
* Akıllı patron + Aptal eleman = üretim
* Aptal patron + Akıllı eleman = terfi
* Aptal patron + Aptal eleman = fazla mesai

ALISVERIS ARİTMETİGİ
* Bir erkek kendisine gerekli olan ürünü almak için 1 liralık ürüne 2 lira öder.
* Bir kadın kendisine gerekmeyen ürünü almak için 2 liralık ürüne 1 lira öder.

GENEL FORMÜLLER VE İSTATİSTİKİ VERİLER
* Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar sürer.
* Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar.
* Başarılı bir erkek eşinin harcayabileceğinden daha fazla geliri olandır.
* Başarılı bir kadın böyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir.

MUTLULUK
* Bir erkekle mutlu olabilmek için onu çok iyi anlamak ve az sevmek gerekir.
* Bir kadınla mutlu olabilmek için onu çok sevmek ve anlamaya çalısmamak gerekir.

UZUN YAŞAM
* Evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşar ama daha erken ölmek isterler.

DEĞİŞİM ORANI
* Bir kadın kocasınin değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez.
* Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir.

TARTIŞMA TEKNIKLERI
* Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni
bir tartışma konusudur.

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
delkray (09-04-08)
Eski 09-04-08, 11:12 Çevrimdışı   #2
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

Eski 09-04-08, 12:50 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

Eski 09-04-08, 13:24 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
yaşşa lem

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 09-04-08, 14:00 Çevrimdışı   #5
Asistan
Huzur Pınarı

Evamm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 234
Teşekkür etti: 168
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:817
Evamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuşEvamm üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:

.
. .
.
.
.
.
.
.

Zira,
Can susarsa, ömür çürür...

Eski 09-04-08, 14:01 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Evamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 09-04-08, 17:46 Çevrimdışı   #7
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur

çekemiyoLar işte

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 09-04-08, 20:16 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Metu İz baCK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur

çekemiyoLar işte
hadi canım
ben pek öyle görmedim ama

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (09-04-08)
Eski 09-04-08, 20:19 Çevrimdışı   #9
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.434
Teşekkür etti: 1.684
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21701
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
`KarameL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hadi canım
ben pek öyle görmedim ama
aynen

ole görünmüyor

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 10-04-08, 21:32 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
* Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni
bir tartışma konusudur. aynennnnnn

Konu Seçenekleri