| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | AŞK ARİTMETİGİ* Akıllı erkek + Akıllı kadın = aşk * Akıllı erkek + Aptal kadın = ilişki * Aptal erkek + Akıllı kadın = evlilik * Aptal erkek + Aptal kadın = hamilelik OFIS ARİTMETİGİ * Akıllı patron + Akıllı eleman = kar * Akıllı patron + Aptal eleman = üretim * Aptal patron + Akıllı eleman = terfi * Aptal patron + Aptal eleman = fazla mesai ALISVERIS ARİTMETİGİ * Bir erkek kendisine gerekli olan ürünü almak için 1 liralık ürüne 2 lira öder. * Bir kadın kendisine gerekmeyen ürünü almak için 2 liralık ürüne 1 lira öder. GENEL FORMÜLLER VE İSTATİSTİKİ VERİLER * Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar sürer. * Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar. * Başarılı bir erkek eşinin harcayabileceğinden daha fazla geliri olandır. * Başarılı bir kadın böyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir. MUTLULUK * Bir erkekle mutlu olabilmek için onu çok iyi anlamak ve az sevmek gerekir. * Bir kadınla mutlu olabilmek için onu çok sevmek ve anlamaya çalısmamak gerekir. UZUN YAŞAM * Evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşar ama daha erken ölmek isterler. DEĞİŞİM ORANI * Bir kadın kocasınin değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez. * Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. TARTIŞMA TEKNIKLERI * Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur. Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (09-04-08) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşşa lem Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #5 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur ![]() çekemiyoLar işte Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #8 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben pek öyle görmedim ama İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (09-04-08) |
| | #9 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.684
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur. aynennnnnn |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |