DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 03-06-07, 21:16 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.698
Teşekkür etti: 1.881
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Depresyon

ewet arkaslar yasadıgımız ülkede genci yaşlısı zengini fakiri su yada bu sebeple bircok sorun yasıyor!ama bu sorunlar ne denli bizleri etkilyor acaba?hastalık derecesindemiyiz?asagıda belirtilen maddeler sizdede warsa çözümleri we nedenleriyle yazmanızı bekliorum!bende bir cogu war!

Bir kişiye depresyon tanısı konabilmesi için aşağıda sıralanan sendromların en az iki hafta süreyle kendini göstermesi gerekiyor. Özellikle ilk iki maddeden birinden yakınılıyorsa hiç vakit geçirmeden hekime görünmek gerekiyor. Bu sendromlar şöyle sıralanıyor:

Duygu durum azalması

Gün boyu süren etkinliklere karşı ilgisizlik

Yaşam zevkinin azalması

Uykusuzluk ya da aşırı uyuma

Kilo kaybı ya da kilo alınamaması

Değersizlik ya da aşırı suçluluk duyguları

Düşünme ve konsantrasyonda azalma

Alınganlık

Tepkisellik

Saldırganlık

Her lafa karışma ya da bitkinlik

Tembellik

İlgisizlik

Enerji kaybı

İntihar etme düşünceleri
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (06-06-07), Baran&Boran (04-06-07), delkray (19-07-07), seda (04-06-07), troçki (04-06-07), ucakla (04-06-07), WoLfMaN (23-07-07), yεsiL (20-07-07)
Eski 04-06-07, 16:07 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.405
Teşekkür etti: 5.621
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79961
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesin depresyondayim ozaman intar ve duygu durum azalmasi disinda hepsi var.

Dipteyim Sondayim Depresyondayim
Eski 04-06-07, 17:37 Çevrimdışı   #3
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
bu ne yaff yarısından çoğuu war..
Eski 04-06-07, 17:40 Çevrimdışı   #4

Artemis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.273
Teşekkür etti: 18.796
RepForum Gücü: 218
Forum Puanı:89619
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İyiyim ben,maşallah,hiçbiri yok

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 04-06-07, 17:48 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sağlamım

helin msn e gel beni deli etme
Eski 04-06-07, 18:31 Çevrimdışı   #6
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
bedne hepsi var ya ne olacak halimiz
Eski 04-06-07, 18:35 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
Saldırganlık
arsu duy bunu

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 04-06-07, 18:47 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
Allah'a şükür, depresyonda olmasak da, derin düşüncelere dalıyoruz ara ara, çoğu zamanda evdeki hesabın çarşıya uymamasından, hayat zaten enteresan bir şey, kendinize bir amaç belirliyorsunuz, o amaç için sonuna kadar gidiyorsunuz, ama yarı yolda bırakanlar size tur bindirirken siz olduğunuz yerde çakılıyorsunuz. Benim bu aralar en çok hissettiğim duygu bu, sorularımın cevapsız kalması, neden niçin ne zaman?

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 04-06-07, 19:11 Çevrimdışı   #9
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanırım ben kendimi bildim bileli depresyondayım ya...
Sağol bilgiler için zaten psikolojik destek almayı düşünüyordum yazın..
İyi olucak sanırım..

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Eski 04-06-07, 20:46 Çevrimdışı   #10
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:858
Makarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuş
Bir belirtisini de ben ekleyeyim..

Psikolojik destek almayı istemeleri...
Mesaja teşekkür eden:
seda (04-06-07)
Eski 04-06-07, 20:56 Çevrimdışı   #11
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Makarenko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir belirtisini de ben ekleyeyim..
Psikolojik destek almayı istemeleri...

buda dahil hepsi var bende
Eski 04-06-07, 21:03 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.698
Teşekkür etti: 1.881
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bu ne yaw ?? yani cümbür cemaat depresyon belirtilerimiz warmısta haberimiz yokmuş!ama nasıl olmasın ki bu sartlar altında!?!?ne haklarımız garanti ne paramız ne hayatımız ne sewgilerimiz nede geleceğimiz garanti o yüzden herkese hak weriorum!!
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (21-07-07)
Eski 04-06-07, 21:04 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
valla allaha şükür bende hiçbiri yok bi ara dersler kotuyken olmuştu bazılarından ama hallettik yani

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 05-06-07, 16:24 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.855
Teşekkür etti: 4.279
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni hastaneye yatırmaları lazım hemen hemen hepsi var yetiş halidim yetişşşşşşşşşşşş

Eski 05-06-07, 17:02 Çevrimdışı   #15
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.250
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21075
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Duygu durum azalması
Gün boyu süren etkinliklere karşı ilgisizlik
Yaşam zevkinin azalmasıUykusuzluk ya da aşırı uyuma
Kilo kaybı ya da kilo alınamaması
Değersizlik ya da aşırı suçluluk duyguları
Düşünme ve konsantrasyonda azalma[/color]

Alınganlık

Tepkisellik
Saldırganlık
Her lafa karışma ya da bitkinlik
Tembellik
İlgisizlik
Enerji kaybı
İntihar etme düşünceleri[/quote]

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
Eski 05-06-07, 22:17 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bana hep sorarlar ,'' neden bu kadar karamsar ve mutsuz oluyorsun ''diye ( tabi her zaman değil )..

ben de onlara şu cevabı veriyordum !!
---''gerçeklere gözümü kapatıp mutlu olabilirim !!!''

maalesef sistem insanları bu hale getirdi !!yalnızlaşan insanın bunalması gayet normal bence !!tabi etrafına duyarlıysa !

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Baran&Boran (05-06-07), BigBang (06-06-07), Galiyev (21-07-07), tragonya (05-06-07)
Eski 06-06-07, 18:52 Çevrimdışı   #17
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
intihar etme duygusu yada kilo kaybı hariç hepsini aylardır yaşıorm...

depreşik biriyim heralde :/

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 17-07-07, 20:09 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
-Gün boyu süren etkinliklere karşı ilgisizlik
-Alınganlık
-bitkinlik
-Enerji kaybı
-Uykusuzluk

sanırım kısmen de olsa depresyon belirtileri taşıyorum..

.
.
.

sustum..
Eski 17-07-07, 22:20 Çevrimdışı   #19
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 254
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:224
mor_siyah ara sıra gören oluyormor_siyah ara sıra gören oluyormor_siyah ara sıra gören oluyor
önceden vardı artık yok
Eski 18-07-07, 00:08 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.745
Teşekkür etti: 3.074
RepForum Gücü: 121
Forum Puanı:53007
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Vucudumuz dışarıdan gelen maddi ve manevi saldırılara karşı devamlı savunma mekanizması içerisindedir.Bir insan manevi olarak kendini saldırı altında hissediyorsa bu savunma mekanizmasının adı Depresyondur..Yani şunu demek istiyorum çözümü sadece kişinin kendisindedir..Bakış açısını değiştirmek,yaşam tarzını değiştirmek,sıkıntılarının üzerini örtmek yerine ortaya koymak,kabul etmek,yeni uğraşlar edinmek ve daha bir sürü şey depresyonun etkilerini azaltabilir..Teslim olmayalım..

Konu Seçenekleri