| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | derdini söyle derman olayım
sevgili arkadaşlar,dertlerinizden bunaldınız mı,içinizi dökmek mi istiyosunuz yada iki kelam edip deşarj olmak mı istiyosunuz?paylaşın benimle elimden geldiğince sizin elinizden tutayım yanınızda olayım.unutmayan hiçbirşeyin sizi üzmesine izin vermeyin çünkü herbiriniz dünyadaki en kıymetli varlıksınız bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:15 ![]() |
sınav stresi ders çalışamıyom ne yapmalı hem de final haftası
|
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı dert var aslında.gündüzleri hava çok güzel oluyor insanın içinden gelmiyor,geceleri bunun için en uygun saatler.şöyle düşün sınav haftası ve çok kısa süreli bir dönem üzerine git isteksizliğinin ve bir an evvel atlatmaya çalış bu süreci.unutma insan istesin yeter ki neleri başaramıyoruz kiiii.başarılar dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir.gerçi kelim merkemi olsa önce kendi başına sürermiş te ahh bu sınavlar yok muuu.sınavlardan sonrada burada grşmek dileğiyle bakalım önerim nekadar faydalı olabilmiş.
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.235
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdi buruya yazinca insan derdinden kurtuluyormuu almayim ben saol derin.. ![]()
|
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zorla bişey yok zaten.ben sadece paylaştıkça üzüntülerin ve kederlerin azalacağı kanaatine dayanarak böyle bişey önerdim.teşekkürler yapıcı yorumun için esmer kız.
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bende çalişamıom sınav yaklaştı fenden bişey yapamıom ne olacak benim bu halim Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın benim derdim biraz farklı ama benim sınav diye derdim yok... yaa ben çok güzel bir kızı çook seviyorum, oda beni seviyor ve bunu söylüyor ama bunu hiç belli etmiyor. Birde hiç fedakar davranmıyor ben onun için neler yapıyorum o ise çevresini bahane ediyor... Bu beni çok üzüyor... Ama yinede ben BİRTANEM'i çok ama çook seviyorum... Ona kızamıyorumda sizce ne yapmalıyım?????? |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aRKADASIM onunla aynen buraya yazdıkların gibi konustun mu?
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
yaparsın sen yaa neden olmuyomuş sanki.biz türk genciyiz rebelcim pes etmememiz lazım,sende haklısın rakipler kuvvetli ama vardır bir çıkar yolu matematikle arayı kapatmaya çalış canım kardeşim;yabancı dil öğrencisi olsaydın çok daha fazla yardımım dokunabilirdi.başarılar...
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elbetteki belki daha fazlasını bile...
|
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
MAt den sorun yok allaha şükür ama feni sorma Ama yapacağım allahın izniyle teşekkürler
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (20-05-06 Saat 17:05 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... | |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
yalnız kaldığınızda da mı aynı davranıyor yok aynı dğilse bi sorun yoktur.yok aynı davranıyosa bi sorun olabilir
|
|
| | #14 |
Çekiniyorsa her ki durumdada öle davaranır. sende ona öle davranmaya başla biraz devam et buna bak o zaman hatasını anlayacaktır Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #15 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... | |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! | |
|
| | #17 | ||
| Doçent ![]()
[hr]100%[/hr] Eklendi: Alıntı:
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... Konu jojua tarafından (20-05-06 Saat 17:09 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... | ||
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
evet bence de yangına körükle gitmesek daha iyi
|
|
| | #19 |
ee nolcak o zaman birşeyler yapılması gerek KEndmi güzün abi gibi hissettim Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
evet bişey yapmalı ama onunda çekingen davranması olayı kilitler ve en iyisi başbaşa kalmaları daha rahat olur ikisi de ya bizim finaller yardım edin çalışılmıyo ya |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |