Konu Seçenekleri
Eski 17-06-08, 13:59 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.838
Teşekkür etti: 13.235
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Derin yırtmaç Beyaz'ı gerdi

Asuman Krause’nin derin yırtmacı, Beyaz’a zor anlar yaşattı.

Cuma akşamı "Beyaz Show"a katılan Asuman Krause’nin derin yırtmacı, Beyaz’a zor anlar yaşattı. Seyirciler arasındaki bir çocuğun gözünün sürekli yırtmaca takıldığını belirten şovmen, bunun karşılığında hiç beklemediği bir yanıt aldı. Krause'nin "Aslında ben senin baktığını gördüm" demesi üzerine konuyu "Hayır, ben arkadaşa bakıyordum orada mı diye" sözleriyle kapatan Beyaz, program boyunca da birkaç kez seyircilere arkasını dönmemesi yönünde konuğunu uyarmak zorunda kaldı.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Eski 07-08-08, 21:51 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
beyaz da az deil ha

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...

Konu Seçenekleri