| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Ders Çalışıcaz !!!(+18)Benden SöyLemesi ---Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacam. Yarın önemli bir sınavımız var. Birlikte çalışacaz.. ---Yemezler kızım hadi naş! ---Nası yani? ---Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün! bize sökmez!!! 2 ---Anne bu akşam arkadaşımdayım ben, ders çalışacaz!!! ---Niye? tek çalışamıyormusun sen? ---Ama anneee!!!! ---Aması maması yok!!! Vakti zamanında bizim de üzerimizde az ders çalışmadılar. Şimdi düştüğüm duruma bak. Seni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! 3 ---Baba ben bu akşam ders çalışmak için arkadaşımdayım.Okey ? ---Okey de "okey"i unutma.Temiz bi çalışma olsun. Başımıza iş açma!! ---Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben.. ---Ne hikmeti lan.?i.....oldun sen erkek erkeğe ders mi çalışılırmış. kırarım bacaklarını! ---Of baba,offf baba!!! 4 ---Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz! Meral, Aysun, Seda da gelecek!! ---Tabi Osman, ahmet , mehmet, hüseyin de gelir. topluca çalışırsınız!! ---Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!! ---Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yani... Babana söylemeden git odana zıbar.!! Akşam akşam günaha sokma adamı!!! 5 ---Abiii biz bu akşam Aylinlerde ders çalışacaz. Bizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!! ---Çok ilginç Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacaz. Tesadüfünde böylesi!!! --!!!!!???? ---Almıyayyım ayağımın altına defooll!!! 6 ---Anne ders çalışmaya gidiyorum ben. arkadaşımdayım bu akşam!! ---Tamam canım. dikkatli çalış, bu yaşta sarktı göğüslerin!!! 7 ---Anne bu akşam selinlerdeyiz ..ders çalışacaz. tamam? ---Tamam canikom.haplarını almayı unutma!!! 8 ---baba bu akşam evde yokum. arkadaşla ders çalışacaz!! ---ah be güzel kızım bulamadın kendine zengin bi partner. o çulsuzla ders mi çalışılır!!! GözLerine Baktigimda Gördüğüm O YesiL PariLti ELLerini Tuttuğumda Hissettiğim SicakLik Ve Yanağina Kondurduğum Masum Bir Öpucuk Beni Sana BağLadi Askim Konu beyazlife tarafından (13-04-06 Saat 17:59 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH ALLAH, bir problem olmalı, ben bu konuya cevap verdim ama nedense gözükmüyor. Neyse, beklide makaslanmıştır. Ama şöyle yazıyordu: paylaşımın için teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
Bende Tekrardan Rica Ederim O Zaman HoCam GözLerine Baktigimda Gördüğüm O YesiL PariLti ELLerini Tuttuğumda Hissettiğim SicakLik Ve Yanağina Kondurduğum Masum Bir Öpucuk Beni Sana BağLadi Askim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |