DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Derse Geç Kaldığınızda Hangi Bahaneyi Uydurursunuz?
Yarın da siz geç gelirsiniz, ödeşiriz 9 31,03%
Lütfen öğrencilerin önünde tartışmayalım 9 31,03%
Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam 8 27,59%
Lütfen bu bahsi kapatalım 5 17,24%
Ben buyum beni böyle kabul edin; ilkelerimden ödün vermem 4 13,79%
Hayır otobüsün lastiği patlamadı, metronun pili bitti 5 17,24%
Nezaretteydim kusura bakmayın, yeni bıraktılar 3 10,34%
Dayım az önce müdür beyi dövdü onları ayırıyordum 3 10,34%
Eften püften şeylere kafanızı yormayın lütfen 5 17,24%
Yorgan altında mahsur kaldım 7 24,14%
Bizim yönetici apartmana yeni merdiven aldı, uzun sürüyor inmek 4 13,79%
Nerede kalmıştık? 6 20,69%
Ah deli gönül yaprak gibi savurur beni şu çılgın kentin sokaklarından aşağı 5 17,24%
Evden çıkarken babam dövdü 3 10,34%
Arkadaşım kafama şişe attı, bayılmışım 3 10,34%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 10-01-08, 09:59 Çevrimdışı   #1
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Derse Geç Kaldığınızda Hangi Bahaneyi Uydururdunuz?

Hepimiz okul dönemlerinde derse geç kalmışızdır. Öğretmenlrin karşısında az kıvranmadık binbir yalan sölemek için, Şimdiki gençlik daha açık sözlü sanki
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Artemis (10-01-08), SaKaRiN..! (16-01-08), Warmonger (10-01-08), weekend warrior (16-01-08)
Eski 10-01-08, 10:45 Çevrimiçi   #2

Bölümünde deneyimli
Genel Mesajlar: 2.376
Teşekkür etti: 702
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:21848
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Servisi Kaçırdım
Eski 10-01-08, 11:00 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

seda54 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 615
Teşekkür etti: 412
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1994
seda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyorseda54 çevresinde seviliyor
qerçek neyse onu soylerımm yalan syleme ıhtıyacı duymam
Eski 10-01-08, 13:28 Çevrimdışı   #4
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
bütün okul hayatımın ilk dersini kaçırdığım için vericek bahane kalmıyordu sürekli de aynı şeyleri söylemek olmadığı için ilk derse girmemeyi tercih ediyordum sonra izin kağıdı yada yoklama fişini karalamayla hallediyorduk işi

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
Eski 10-01-08, 13:32 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Genelde Sorulmaz
Vurursun kapıyı
Pardon Hocam
Tamam Geç Çocuğum

ama şıklar arasında
lütfen öğrenciler önünde tartışmayalım süper

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 10-01-08, 14:39 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.259
Teşekkür etti: 4.737
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:87784
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yorganın altında mahsur kaldım

.
.
.

.
.
.
Eski 10-01-08, 14:56 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
yorgan altı...

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR
Eski 10-01-08, 15:07 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12520
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Benim yalanım pek olmazdı bu konuda.

Genelde söylediğim şey "Müdür beni berbere yolladı" olurdu.

Başar Demirsoy.
Eski 10-01-08, 15:38 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mor adamlar
ne olduğunu sormayın kalp krizi geçirirsiniz...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 10-01-08, 15:40 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Otobüs geç geliyor türü şeyler olurdu
Eski 10-01-08, 16:18 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
En basit yalan otobüs geç geldi olurdu

Halen üstelerse bu bahsi kapatalım

Okul zamanı çok yalan söylemişimdir hangisi hatırlayayım bir iki tane basit yalanlar
Eski 10-01-08, 16:31 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
bizim bir arkadaş "tramvay'ın tekerleği patladı" demişti...
Eski 10-01-08, 20:17 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.435
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bahaneler harika yalnız ben de genelde sakal sorunu yüzünden geç kalırdım..En az 3 kez berbere gittiğimi biliyorum bu yüzden- bir müdürümüz vardı ki sağolsun

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Eski 10-01-08, 20:54 Çevrimiçi   #14

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.838
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
'' Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam ''

super

ama ben genellikle lastik patladi yada otobus gec geldi derdim

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 13-01-08, 18:06 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 738
Teşekkür etti: 1.111
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13378
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Sabah geç kalırsam :
uyuya kaldım,çok trafik vardı,otobüsler grevdeydi gibi bahaneler olur.

Ara derslerde geç kalırsam eğer :
"Hocam zili duymadım.Ne zaman çaldı?Siz duydunuz mu?
ya da "Hoca benimle görüşmek istemiş de görüşme biraz uzun sürdü."

Bir karar vermenin zamanı geldi.
Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? !
Eski 13-01-08, 19:48 Çevrimdışı   #16
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Ah deli gönül yaprak gibi savurur beni şu çılgın kentin sokaklarından aşağı...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 16-01-08, 14:21 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.911
Teşekkür etti: 2.677
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:48550
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben buyum beni böyle kabul ediN ..artik neden diye sormuyorlar bile..biliyorlar kii; uyuyakaldim..

.
.
.
.
.

'Kendini seçemiyorsun'
...bırakıp kaçamıyorsun...
Eski 16-01-08, 15:17 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
Nezaretteydim kusura bakmayın, yeni bıraktılar
Dayım az önce müdür beyi dövdü onları ayırıyordum

şıklar süper ya

ben genelde uyanamadım diyorum(tabi sorun genelde uyanamamak değil uyandıktan sonra geri uyumak oluyor bu da küçük bi ayrıntı )

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 16-01-08, 15:45 Çevrimdışı   #19
Öğrenci
Genel Mesajlar: 6
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
duygun Herkese mesafeli
Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam

bunu söylerim hocamda beni hemen affeder..
Eski 16-01-08, 15:50 Çevrimdışı   #20

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.880
Teşekkür etti: 678
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16462
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Lütfen öğrencilerin önünde tartışmayalım

Konu Seçenekleri