| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Derse Geç Kaldığınızda Hangi Bahaneyi Uydurursunuz? | |||
| Yarın da siz geç gelirsiniz, ödeşiriz | | 9 | 31,03% |
| Lütfen öğrencilerin önünde tartışmayalım | | 9 | 31,03% |
| Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam | | 8 | 27,59% |
| Lütfen bu bahsi kapatalım | | 5 | 17,24% |
| Ben buyum beni böyle kabul edin; ilkelerimden ödün vermem | | 4 | 13,79% |
| Hayır otobüsün lastiği patlamadı, metronun pili bitti | | 5 | 17,24% |
| Nezaretteydim kusura bakmayın, yeni bıraktılar | | 3 | 10,34% |
| Dayım az önce müdür beyi dövdü onları ayırıyordum | | 3 | 10,34% |
| Eften püften şeylere kafanızı yormayın lütfen | | 5 | 17,24% |
| Yorgan altında mahsur kaldım | | 7 | 24,14% |
| Bizim yönetici apartmana yeni merdiven aldı, uzun sürüyor inmek | | 4 | 13,79% |
| Nerede kalmıştık? | | 6 | 20,69% |
| Ah deli gönül yaprak gibi savurur beni şu çılgın kentin sokaklarından aşağı | | 5 | 17,24% |
| Evden çıkarken babam dövdü | | 3 | 10,34% |
| Arkadaşım kafama şişe attı, bayılmışım | | 3 | 10,34% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Derse Geç Kaldığınızda Hangi Bahaneyi Uydururdunuz?
Hepimiz okul dönemlerinde derse geç kalmışızdır. Öğretmenlrin karşısında az kıvranmadık binbir yalan sölemek için, Şimdiki gençlik daha açık sözlü sanki |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 702
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:21848 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Servisi Kaçırdım |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 412
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1994 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
qerçek neyse onu soylerımm yalan syleme ıhtıyacı duymam
|
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bütün okul hayatımın ilk dersini kaçırdığım için vericek bahane kalmıyordu sürekli de aynı şeyleri söylemek olmadığı için ilk derse girmemeyi tercih ediyordum sonra izin kağıdı yada yoklama fişini karalamayla hallediyorduk işi Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde Sorulmaz Vurursun kapıyı Pardon Hocam Tamam Geç Çocuğum ![]() ama şıklar arasında lütfen öğrenciler önünde tartışmayalım süper Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.737
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:87784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorganın altında mahsur kaldım . . . ![]() . . . |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 341
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorgan altı... ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim yalanım pek olmazdı bu konuda. Genelde söylediğim şey "Müdür beni berbere yolladı" olurdu. |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mor adamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ne olduğunu sormayın kalp krizi geçirirsiniz... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Otobüs geç geliyor türü şeyler olurdu |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En basit yalan otobüs geç geldi olurdu ![]() Halen üstelerse bu bahsi kapatalım ![]() Okul zamanı çok yalan söylemişimdir hangisi hatırlayayım bir iki tane basit yalanlar |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim bir arkadaş "tramvay'ın tekerleği patladı" demişti... |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.435
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahaneler harika yalnız ben de genelde sakal sorunu yüzünden geç kalırdım..En az 3 kez berbere gittiğimi biliyorum bu yüzden- bir müdürümüz vardı ki sağolsun ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.236
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | '' Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam '' super ![]() ama ben genellikle lastik patladi yada otobus gec geldi derdim derin.. ![]()
|
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.111
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabah geç kalırsam : uyuya kaldım,çok trafik vardı,otobüsler grevdeydi gibi bahaneler olur. Ara derslerde geç kalırsam eğer : "Hocam zili duymadım.Ne zaman çaldı?Siz duydunuz mu? ya da "Hoca benimle görüşmek istemiş de görüşme biraz uzun sürdü." Bir karar vermenin zamanı geldi. Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? ! |
|
| | #16 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah deli gönül yaprak gibi savurur beni şu çılgın kentin sokaklarından aşağı... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.677
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:48550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben buyum beni böyle kabul ediN ..artik neden diye sormuyorlar bile..biliyorlar kii; uyuyakaldim.. . . . . . ![]() 'Kendini seçemiyorsun' ...bırakıp kaçamıyorsun... |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nezaretteydim kusura bakmayın, yeni bıraktılar Dayım az önce müdür beyi dövdü onları ayırıyordum şıklar süper ya ![]() ben genelde uyanamadım diyorum(tabi sorun genelde uyanamamak değil uyandıktan sonra geri uyumak oluyor bu da küçük bi ayrıntı ) Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Benimle bu kadar alakadar olduğunuz için gurur duyuyorum muhterem hocam bunu söylerim hocamda beni hemen affeder.. |
|
| | #20 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen öğrencilerin önünde tartışmayalım
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |