| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Dershaneye gidiyormusunuz yada ek ders alıyormusunuz?Dershaneye gitmek yada ek ders a | |||
| Dershaneye gidiyorum. | | 9 | 60,00% |
| Ek ders alıyorum. | | 2 | 13,33% |
| Dershaneye gitmek isterdim. | | 0 | 0% |
| Ek ders almak isterdim. | | 0 | 0% |
| Dershaneye gitmiyorum ek ders almıyorum. | | 4 | 26,67% |
| Oylayanlar: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]() | Dershaneye gidiyormusunuz?
Dershaneye gidiyormusunuz yada ek ders alıyormusunuz? Dershaneye gitmek yada ek ders almak istermiydiniz? |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ek ders almak isteyen ankaralılar! Özelime gelin uygun fiyatlarla ders vereyim.. hehehehehe! (: yok be hocam o yollardan geçeli 6 sene olmuş.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkur yanlışlıkla oldu kımıı insalar war cocuklarını dershaneye gondermek ıdtıyor gonderemıyor maddı durumdan dolayı senı dershaneye gondermışlerhalıne sukur edecegıne isyan mı edıyon dershane hala dershane koselerınde surunuyoruz dıyon yazık be yazık senın cın
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım ben dersaneye gittiğim için isyan etmiyorum hala dersaneyi kazanamadığım için hala ailemi masrafa soktuğum için yanlış olmasın yani " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #7 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dershaneye de gidiyrm her aksam da ek ders var... nasıl diceksnz di miiiii![]() annmle babam ögretmen ![]() ![]() tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |