| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Yard. Doçent ![]() | dersler nasıl muhabbetleri olm dersler nasıl? - baba çok üstüme geldiler ama ben alttan alıyorum - cocum, derslerin nasil, ilgilenmiyoruz, okula gelmiyoruz, hocalarini filan aramiyoruz diye derslerini boslamiyosun di mi oglum? + baba siz beni gecen yil okuldan alip sanayiye cirak verdiniz ya! - hmm... sanayi nasil? + ... -dersler nasıl? -eski tadı yok -dersler nasıl? -ne desem yalan olur şimdi! -? -dersler nasıl? -onu bırak da asıl sen nasılsın? -dersler nasıl torun? -artık ders yok dede. - dersler nasıl? - a da bizim harfimiz f de bizim harfimiz ayrımcılık yok - dersler nasıl? - ortam iyi abi ya.. arkadaşlar filan - dersler nasıl? - hocalarımızın kararlarına saygılıyız - dersler nasil? - şu hayatta beni kim anlayabilmiş?. - derler nasil?? - lig uzun maraton, daha alınacak cok puan var -dersler nasıl? -önümüzdeki yıllara bakıcaz. - dersler nasıl? - eve iş getirmiyorum, yanıtlayamıycam -dersler nasil? -bozustuk biz onunla cok merak ediyorsan git onlara sor Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 312
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3998 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da bizim harfimiz f de bizim harfimiz ayrımcılık yok ![]() ![]() güzel cevap... Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _buse_ (12-06-08) |
| | #5 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 663
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #7 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 663
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -dersler nasıl torun? -artık ders yok dede. bu çk güzel. Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.138
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:3263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-dersler nasıl? -ne desem yalan olur şimdi! ![]() I curse the day I was born.. to this world !! |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klasik kaçış dersler nasıl Süper... Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |