| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() |
konudada anlaşılacağı üzere yukardakine bi cevap verecek aşağıdaki bi soru soracak şeklinde Örnek: altaki arkadasa soruyorum ben sana asık oldum ![]() cvp. manyak mısın olum sen altaki arkadaşa soruyorum sigarayı bırak desem cvp. tamam abi yeterki iste başlıyıp bırakacam hemen ![]() altaki arkadaşa soruyorum dogum günün kutlu olsun desem cvp. yanlışın var ben doğalı 23 sene oldu ![]() alttaki arkadaşa soruyorum ...... şeklinde neyse başlayalım bakalım. aşağıdaki arkadaşa soruyorum. Yanağından öpebilirmiyim? desem.... |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hössstt ![]() msn adresini verir misin desem? (istemiom ha olesine didim ) ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:117 ![]() ![]() |
tabiiki iste 30 tane msn adresi vereyim... seni bi kaşık suda boğacam desem |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap : zaten biliosundur hehehesoru : (alttaki) seni bazen çok kıskanıyorum desem |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana ne kıskananlar çatlasın -dermişim- ![]() bana bi biskrem verir misin desem? ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lafımı olur canıııım ![]() Bana bi şarkı söyle desem (sesin güzelse tabi) |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
kalmadı kiiii ![]() elimde bir tane yüzzük var sana vereyim mi desem |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz sen kazana düştün ![]() En sevdiğim olurmusun desem |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin bileceğin iş ![]() Yanıma gelirmisin desem |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
sanındakini kov geleyim derim. hişşş bak bir bu yana git şurdan 2 yarım ekmek döner yaptır gel birlikte yiyek desem |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu saatte olmas derim ![]() Alttaki şanssız arkadaş gel senle güzel bir gün geçirelim desem.. Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakarya çok uzak yol param yok ![]() bugün beraber denize gideli mi desem... YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben zaten günümün en güzelini geçiyorum zaten )altaki arkadaşım, hadi paraşütle atlayalım desem? silent benden önce davrandı Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
manyak mısın kızım sen ne atlaması yer dururken neden havada geziyoz... aşağıdaki arkadaşım maç ayarladım adam eksik gelir misin desem ? |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maça falan gelmem ben ![]() telefonunu kullanabilir miim desem? ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
turkcell mi arayacan ? ![]() gel tatile gidelim 1-2 hafta herşeyden uzaklaşalım desem |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senle gelmem hadi pikniğe gidelimm desem?? ![]() |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu havada mı deli derim alttaki bana yemek getir desem? Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa bana ne ya kendin all (bu arada hava çok gusel burda )odamı toplar mısın desem? ![]() |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
sen dağıt ben toplayayım dimi tamam toplarım.... ![]() aşağıdakiiii ölmüşlerinin hayrına bi bardak su getirir misin?... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |