Konu Seçenekleri
Eski 19-05-06, 00:46 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

designedbyfelix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 554
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:117
designedbyfelix ara sıra gören oluyordesignedbyfelix ara sıra gören oluyor
yeni ...... desem bana ne cevap verirsin :)

konudada anlaşılacağı üzere yukardakine bi cevap verecek aşağıdaki bi soru soracak şeklinde

Örnek: altaki arkadasa soruyorum
ben sana asık oldum
cvp. manyak mısın olum sen
altaki arkadaşa soruyorum
sigarayı bırak desem
cvp. tamam abi yeterki iste başlıyıp bırakacam hemen
altaki arkadaşa soruyorum
dogum günün kutlu olsun desem
cvp. yanlışın var ben doğalı 23 sene oldu
alttaki arkadaşa soruyorum ...... şeklinde

neyse başlayalım bakalım.

aşağıdaki arkadaşa soruyorum.
Yanağından öpebilirmiyim? desem....
Eski 19-05-06, 00:49 Çevrimdışı   #2
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hössstt

msn adresini verir misin desem? (istemiom ha olesine didim )

Eski 19-05-06, 01:12 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

tabiiki iste 30 tane msn adresi vereyim...
seni bi kaşık suda boğacam desem
Eski 19-05-06, 01:15 Çevrimdışı   #4
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
cevap : zaten biliosundur hehehe

soru : (alttaki) seni bazen çok kıskanıyorum desem
Eski 19-05-06, 01:15 Çevrimdışı   #5
Rektör

Tonks - ait Avatar
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bana ne kıskananlar çatlasın -dermişim-
bana bi biskrem verir misin desem?

Eski 19-05-06, 01:20 Çevrimdışı   #6
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.200
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Lafımı olur canıııım
Bana bi şarkı söyle desem
(sesin güzelse tabi)
Eski 19-05-06, 01:21 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

kalmadı kiiii
elimde bir tane yüzzük var sana vereyim mi desem
Eski 19-05-06, 01:50 Çevrimdışı   #8
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
olmaz sen kazana düştün

En sevdiğim olurmusun desem
Eski 19-05-06, 02:13 Çevrimdışı   #9
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.200
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Senin bileceğin iş

Yanıma gelirmisin desem
Eski 19-05-06, 02:16 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

sanındakini kov geleyim derim.

hişşş bak bir bu yana git şurdan 2 yarım ekmek döner yaptır gel birlikte yiyek desem
Eski 19-05-06, 08:44 Çevrimdışı   #11
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
Bu saatte olmas derim
Alttaki şanssız arkadaş gel senle güzel bir gün geçirelim desem..

Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi.
Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'...
'OYUNUN SONU' Gelir,
'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez...
Keşke 'KELİMELER YETSE'...
Eski 19-05-06, 09:00 Çevrimdışı   #12
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
sakarya çok uzak yol param yok

bugün beraber denize gideli mi desem...

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 19-05-06, 09:00 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ben zaten günümün en güzelini geçiyorum zaten )
altaki arkadaşım, hadi paraşütle atlayalım desem?

silent benden önce davrandı

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 19-05-06, 14:17 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

manyak mısın kızım sen ne atlaması yer dururken neden havada geziyoz...
aşağıdaki arkadaşım maç ayarladım adam eksik gelir misin desem ?
Eski 19-05-06, 14:22 Çevrimdışı   #15
Rektör

Tonks - ait Avatar
Ödüller:
maça falan gelmem ben
telefonunu kullanabilir miim desem?

Eski 19-05-06, 14:23 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

turkcell mi arayacan ?
gel tatile gidelim 1-2 hafta herşeyden uzaklaşalım desem
Eski 19-05-06, 14:25 Çevrimdışı   #17
Rektör

Tonks - ait Avatar
Ödüller:
senle gelmem
hadi pikniğe gidelimm desem??

Eski 19-05-06, 14:27 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu havada mı deli derim

alttaki bana yemek getir desem?

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-05-06, 14:29 Çevrimdışı   #19
Rektör

Tonks - ait Avatar
Ödüller:
aaa bana ne ya kendin all (bu arada hava çok gusel burda )
odamı toplar mısın desem?

Eski 19-05-06, 14:35 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

sen dağıt ben toplayayım dimi tamam toplarım....
aşağıdakiiii ölmüşlerinin hayrına bi bardak su getirir misin?...

Konu Seçenekleri